Hava Durumu

Pes... Orman cayır cayır yanarken yüzmeye devam ettiler

Aydın'ın Didim ilçesinde yasak yerde yakılan piknik ateşe yangına neden oldu. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için seferber olurken, birkaç metre ileride yüzden vatandaşların tepkisizlikleri "pes" dedirtti.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2018 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2018 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Pes... Orman cayır cayır yanarken yüzmeye devam ettiler

Didim Akköy'e denize gelen vatandaşların deniz kenarından piknik yapmak için yaktıkları ateş yangına neden oldu. Deniz kenarında yakılan ocaktan çıkan kıvılcımlar çevredeki otları tutuşturunca sahil kenarındaki zeytinlik ve makilik alan bir anda alevler arasında kaldı. Ateşi yakanlar bir anda ortalıktan kaybolurken, itfaiye ve orman yangını söndürme ekipleri yangına müdahale etti. Makilik alanın yanında çok sayıda zeytin ağacının yandığı yangını yasak bölgede ateş yakan tatilcilerin çıkardığını belirten bölge sakinleri, "Ateş yaktılar, görüp ilgili birimlere telefonla arayarak şikayette bulunduk. Ancak görevliler gelinceye yangın çıktı" diye konuştular.

Olaydan sonra bölgeye gelen polis ekipleri, yasak bölgede ateş yakarak yangına sebebiyet verip olaydan sonra kıyafetlerini bile bırakıp kaçan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.