Hava Durumu

Pilav, Bursalı üniversite öğrencisinin sonu oldu! Baba isyanda!...

Kocaeli'de rahatsızlandıktan sonra devlet hastanesine giden üniversite öğrencisi taburcu edildikten sonra hayatını kaybetti. Pilavdan zehirlendiği anlaşılan talihsiz genç, ikamet ettiği Bursa'nın Gürsu ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2018 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2018 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Pilav, Bursalı üniversite öğrencisinin sonu oldu! Baba isyanda!...

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan Kocaeli Devlet Hastanesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde eğitim gören üniversite öğrencisi Hayrettin Ömeroğlu (26), akşam saatlerinde halsizlik ve mide rahatsızlığı şikâyeti ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne gitti.  Gıda zehirlenmesi yaşadığı ifade edilen genç tedavi edildikten sonra evine gönderildi. Ömeroğlu bir kez daha fenalaşınca 112 acil yardım ekiplerinden yardım istendi. Tekrar aynı hastaneye kaldırılan Ömeroğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayrettin Ömeroğlu'nun cenazesi yapılan otopsi incelemelerinin ardından yaşadığı Bursa'nın Gürsu ilçesine gönderilirken, Kocaeli İl sağlık Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı.

Baba Ömeroğlu, Bursa'nın Gürsu ilçesinde Fetih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından oğlunun tabutunu omuzlayarak cenaze aracına bindirdi.  Talihsiz genç gözyaşları içinde toprağa verildi.

Gözyaşları ile evladını uğurlayan Ömeroğlu'nun babası Cabbar Ömeroğlu ve ev arkadaşı Muhittin Müftü, hastanenin ve acil doktorunun kusurlu olduğunu iddia etti.

EV ARKADAŞI ANLATTI!

Ev arkadaşı Müftü'nün iddiasına göre, hastanede bir serum bağlandıktan sonra eve gönderilen Ömeroğlu için doktorlar herhangi bir test yapmadı. Ömeroğlu için sonradan çağrılan ambulans geç geldi. Eve geldikten sonra arkadaşının fenalaştığını ifade eden Müftü, "Ben sadece şunu merak ediyorum. Zehirlenme teşhisi ile hastaneye götürülen bir insan, sıvı takviyeli serum yiyip kustuğu halde eve gönderilebilir mi?  Bu refakatçinin inisiyatifine bırakılıp, evde bundan sonrasını çayla, çorbayla geçirebilirsiniz denilebilir mi? Ben bunun araştırılmasını istiyorum. 2 saat serum verilmiş. O besin kana ne kadar karıştı diye araştırma yapılmamış mı? Herhangi bir acil doktoru, kusan, zehirlenme teşhisi ile gelmiş bir hastayı geri gönderebilir mi" dedi.

BABA ÖMEROĞLU ŞOKTA! DAĞ BAŞINDA MIYIZ?

Baba Cabbar Ömeroğlu ise, oğlunun ihmale kurban gittiğini iddia ederek, "Devletimiz doktorlara iyi bakıyor. Her şeyin çoğu zarar. İhmal var diye düşünüyorum. Yani bir avuç ilaç içen biri hastaneye gidiyor, sağ çıkıyor, trafik kazasında yaralanan biri, yarı ölü bir şekilde hastaneye gidiyor, sağ çıkıyor. Benim çocuğum ayakta gidiyor, cenazesi çıkıyor. Akıl mantık alıyor mu? Dağ başında mıyız? Bunun bir açıklaması olmalı. Benim oğlumu sabaha kadar tutamadılar mı? Morgda saklayacağıma hastaneye yatırsalardı, parası neyse verirdim. Suç duyurusunda bulunacağım, ne gerekiyorsa yapacağım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.