Hava Durumu

'Pınar Çocuk Resim Atölyesi' Bursa'da minik ressamları buluşturacak

Pınar, 38 yıldır düzenlediği Uluslararası Çocuk Resim Yarışması kapsamında kurulan Resim Atölyeleri ile gelecek nesilleri sanatla buluşturmaya devam ediyor. Yarışma boyunca Türkiye çapında 8 ilde çocukları ağırlayacak olan Pınar Çocuk Resim Atölyesi, 8-9-10 Mart tarihlerinde Bursa Kent Meydanı AVM'de minik ressamları bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2019 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2019 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Pınar Çocuk Resim Atölyesi' Bursa'da minik ressamları buluşturacak

Türkiye'de gıda sektörünün öncü markası Pınar, çocukların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla sanat, eğitim ve spor alanında birçok projeyi destekliyor. Türkiye'nin en uzun soluklu resim yarışması olan Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması kapsamında geçen yıl yoğun ilgiyle karşılanan Çocuk Resim Atölyesi bu yıl da 8 ilde minik ressamlarla buluşmaya devam ediyor.

8-9-10 Mart tarihlerinde Burs Kent Meydanı AVM'de 10.00 ile 22.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Pınar Çocuk Resim Atölyesi'nde çocuklara uzman eğitmenler eşlik edecek.

Minik ressamların "Hayalini Çiz" temasıyla yapacakları resimler 38. Pınar Çocuk Resim Yarışması'nda değerlendirilecek. Değerlendirme sonucunda Türkiye'nin 7 farklı bölgesinden yarışmayı kazanan birer öğrenciye tablet ve profesyonel resim malzemesi ödüllerinin sahibi olacak.

Pınar Çocuk Resim Atölyeleri, Nisan sonuna kadar İzmir, Eskişehir, Gaziantep, Şanlıurfa, Trabzon, Samsun ve İstanbul'da minik ressamlarla buluşmaya devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.