Hava Durumu

Piton dehşeti! Kalçasından ısırdı ortalık kan gölüne döndü

Tayland'ın Samut Prakan şehrinde yaşayan kadın hayatının şokunu yaşadı. Evinde tuvaletini yaparken piton saldırısına uğrayan kadının kalçasına dikiş atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2020 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2020 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Piton dehşeti! Kalçasından ısırdı ortalık kan gölüne döndü

Akıllara durgun veren olay, Tayland'ın Samut Prakan bölgesinde meydana geldi. 54 yaşındaki Boonsong Plaikaew adındaki kadın tuvalet ihtiyacını giderirken birden tarifsiz bir acıyla karşı karşıya kaldı.

İki metre uzunluğundaki pitonun kalçasını ısırmasının ardından yılanı eliyle tutan ancak bu kez de parmağından ısırılan kadın çığlık atarak tuvaletten uzaklaşmayı başardı.

Kocasının yardımına koşmasının ardından yılanı banyoya kilitleyen Boonsong, apar topar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastanede konuşan kadın, idrarını yeni bitirdiğini, tuvaletten kalktığında kalçasından kanlar aktığını, yılandan kurtulmak isterken 3 parmağının da yara aldığını belirtti.

Ortalığın kan gölüne döndüğünü söyleyen kadının kalçasına ve parmaklarına dikiş atıldı. Yılanın dişlerinden kaynaklanan olası enfeksiyonlar için de antibiyotik verildi. Çuval içine konulan yılan ise doğaya bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.