Hava Durumu

Piyasayı sarsacak! Samsung Galaxy S10 hakkında bilinmeyenler

Samsung Galaxy'nin yeni serisi S10'un 'Beyond' kod adı altında geliştirmekte. Yeni modelin piyasayı sarsacak yeniliklerle geleceği söyleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2018 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2018 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Piyasayı sarsacak! Samsung Galaxy S10 hakkında bilinmeyenler

Galaxy S serisinin yeni halkası olacak olan S10 hakkında daha önce sizlere olası özelliklerinden bahsetmiştik. Galaxy S10 ile 10. yılını kutlayacak olan Samsung, şimdiden kullanıcılarını heyecanlandırmışa benziyor. Güney Koreli haber sitesi olan The Bell'in ortaya attığı yeni iddialara göre; Samsung'un Beyond kod adı ile geliştirilmekte olan S10 telefonu piyasayı sarsacak yenilikler ile gelecek.

Galaxy S8 modeli ile birlikte amiral gemilerinin çehresini tamamen değiştiren Samsung, bu nedenle cihaza 'Dream' kod adını koymuştu. S9 modelleri de 'Star' kod ile karşımıza çıkmıştı. Bell'in ortaya attığı iddiaya göre Galaxy S10 modelinin ekrana entegre parmak izi tarayıcısı ile gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Synaptics, Qualcomm ve Ezestek gibi şirketlerle Samsung'un çoktan görüşmelere başladığı da iddialar arasında. Galaxy S10 için planlanan bir başka yenilik ise 3D kamera özelliği. AR Emoji'nin işlevselliğini geliştirmek isteyen Samsung, 3D kamera özelliğini bir tık ileriye taşımayı planlamakta. Söz konusu özelliğin gelmesi ile kullanıcıların dijital avatarları ile görüntülü görüşme gerçekleştirmeleri de ek olarak beklenen özellikler arasında.

Öncelikle belirtmek isteriz ki ortaya atılanlar tüm bu sızıntılar sadece iddialardan ibaret. Henüz Samsung tarafından resmi bir açıklama yapılmış değil. İlerleyen zamanlar da mutlaka şirket tarafından S10 göndermeleri ve sızıntıları daha güçlü bir şekilde karşımıza çıkacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.