Hava Durumu

Podyum Davet Bursa iş dünyasını buluşturdu

Podyum Davet ,Bursa iş dünyasını düzenlediği 'İŞ'TE DAVET' adlı organizasyonda buluşturdu. Düzenlenen organizasyona Bursa'nın seçkin isimleri büyük ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2017 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2017 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Podyum Davet Bursa iş dünyasını buluşturdu

 Bursa'da davetlerinizin tek adresi olma hedefi ile kapılarını açan Podyum Davet, profesyonel hizmet kalitesi ve lezzetleri ile geride bıraktığı 2 yılı, partner kuruluşları ve Bursa iş dünyasının önde gelen isimleri ile gerçekleştirdiği "İŞ'TE DAVET" organizasyonu ile kutladı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Podyum Davet Kurumsal İletişim Müdürü Çiğdem Gerçeksi, tüm konuklara katılımları için teşekkür etti.

"Podyum Davet Olarak, bundan 2 sene önce, kurucularımızın bu hizmet sektöründeki 35 yıllık deneyimini ve kültürünü de arkamıza alarak, profesyonel hizmet kalitemizle ve lezzetlerimizle hızlı bir yol kat ettik" diyen Gerçeksi, "Podyum Davet'i Bursa o kadar sıcak kucakladı ki, kısa zamanda gördüğümüz bu ilgi, 2016 yazında, bizlere profesyonel hizmet kalitemizi ve lezzetlerimizi farklı mekanlarda planlanan organizasyonlara da taşımamız gerektiği düşüncesini aşıladı. Ve bu düşünceden hareketle, Podyum Davet Catering Bursa'ya "Merhaba" dedi. Odağımızda sadece en iyi bildiğimiz iş var. İşimizi deneyimli ekibimizle en iyi şekilde yaparak yolumuza devam edeceğiz." Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

KUSURSUZUN PEŞİNDE

Podyum Davet Satış Müdürü Gökçe Tunalıgil ise her türlü kurumsal ihtiyaca eksiksiz hizmet verebilecek potansiyele sahip olduklarını belirterek, "Kusursuzu yakalama hedefiyle çalışıyoruz. Aylık ortalama 10 bin kişi ve ortalama yüzde 85 doluluk oranıyla hizmet veren kurumumuz, dekorasyondan hizmete, sunumdan özel çekimlere kadar her şeyi düşünüyor, tasarlıyor ve hayata geçiyoruz" diye konuştu.

Vehbi Varlık, Naci Şahin, Adnan Sözeri

 GÜVENE TEŞEKKÜR

Podyum Davet Genel Müdürü Fazıl Ozan ise Bursa'nın gelişimine değer katan iş ortaklarına hoş bir akşam yaşatmak için bu organizasyonu düzenlediklerini dile getirerek, "Açıldığımız günden bugüne bizlere güvendiğiniz için sizlere teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Bursa iş dünyasının seçkin isimlerinin de ilgi gösterdiği gecede Sanatçı Zeliha Sunal muhteşem sahne şovu ile konukları coştururken, davet başladığı gibi renkli görüntüler eşliğinde geç saatlere dek sürdü.,

"Önce Farkı Yaratırsın, Sonra Da Fark Yaratırsın." Mottosu ile hizmete başladıkları ilk günden bugüne değin her zaman sektöründe fark yaratmayı hedef edinen Podyum Davet yetkilileri örnek ev sahiplikleri ile davetlilerden de tam not aldı.

,

 PD Kurumsal İletişim Müdürü Çiğdem Gerçeksi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.