Hava Durumu

Polis Müdüründen dikkat çeken sözler: 'Hiçbir cemaate, tarikata bağlı olmayacaksınız'

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 21. Dönem Mezuniyet Töreni'nde konuşan Müdür Metin Tanrıver, okuldan mezun olan öğrencileri cemaat ve tarikatlara bağlı olmamaları konusunda uyardı. Tanrıver, "Hiçbir kimseye, örgüte ve hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, şeyhe bağlı olmayacaksınız. Bağlı olacağınız tek yer vardır, o da devlettir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Polis Müdüründen dikkat çeken sözler: 'Hiçbir cemaate, tarikata bağlı olmayacaksınız'

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezinde 21. dönem mezuniyet töreni yapıldı. Çok sayıda velinin, yeni mezun polislerin yakınlarının katıldığı törene, Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver, Polis müfettişleri ve öğretmenler de katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde konuşan Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver, genç polislere "Öncelikli olarak dürüst olacaksınız. Kimsenin hakkını yemeyeceksiniz. Hakkınızı ve haddinizi bileceksiniz" dedi.

DİKKAT ÇEKEN İFADELER

Metin Tanrıver konuşmasının devamında çarpıcı ifadelerde bulundu. Tanrıver genç polislere seslenerek "Hiçbir kimseye, örgüte ve hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, şeyhe bağlı olmayacaksınız. Bağlı olacağınız tek yer vardır, o da devlettir. Hiçbir kimseye, devlete el kaldırtmayacaksınız, devlete laf söyletmeyeceksiniz. Devlete yan baktırmayacaksınız. Devlete isyan eden hainleri, topyekun imha edeceksiniz" dedi.

ALLAH DÜNYAYI TÜRKSÜZ BIRAKMASIN

"Gücünüzü mutlaka adaletten, hukuktan, haktan ve halktan alacaksınız. Unutmayın ki zalime merhamet mazluma ihanettir" diyen Tanrıver, "Size sığınanlara kapınızı, kucağınızı ve kalbinizi daima açık tutacaksınız. Çıktığınız yolu, taşıdığınız yükü bileceksiniz. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Orta Asya bozkırlarından Viyana'ya, Kırım'dan Yemen'e kadar yüzyıllarca Türklüğün ve Müslümanlığın istikbali için canlarını veren 1071'de Malazgirt'te, 1453'te İstanbul'da, 1915'de Çanakkale'de, 1921'de Çaldağ'da, Dumlupınar'da, Sakarya'da, 1974'de Kıbrıs'ta ve 1984'ten beri son kalemiz Anadolu ve çevresinde destanlaşan 15 Temmuz'da vatan sevgisinin ne demek olduğunu bütün dünyaya gösteren, sadece bizim değil bütün mazlumların da umudu olan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Allah; dünyayı Türksüz, Türkleri vatansız bırakmasın. Sefer sizden, zafer Allah'tan olsun" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.