Hava Durumu

Polislere 'ayak kırma' talimatı veren Soylu: 'Üzerime geliyorlar'

Polislere 'ayaklarını kırın, suçu bana atın' talimatı veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'üzerine gelindiğini' söyledi. "Kim ne söylerse söylesin" diyen Soylu, "Benim polisim benim ne demek istediğimi anladı. Benim jandarmam ne demek istediğimi anladı" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Polislere 'ayak kırma' talimatı veren Soylu: 'Üzerime geliyorlar'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun uyuşturucu satıcıları için polislere "Ayaklarını kırın, suçu bana atın, yatarız, çıkarız" sözleri tartışılmaya devam ediliyor. Konu hakkında "2 yıldır söylüyorum, hiçbir polis yapmadı" diyen Soylu'dan yeni bir açıklama geldi.  İzmir'de düzenlenen Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İki gündür yazarak, çizerek üzerime geliyorlar. Kendilerince bir şeyler yazıyorlar. Uyuşturucu bağımlısı bir anne gözü mor şekilde yanımıza gelip, 'Siz güçlü insanlarsınız ne olur bize yardım edin' diyor. Kim ne söylerse söylesin, benim polisim benim ne demek istediğimi anladı. Benim jandarmam ne demek istediğimi anladı" dedi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Soylu hakkında en son olarak İstanbul Barosu suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusunda Soylu'nun 'suç işlemeye alenen tahrik ettiği', 'işkenceye azmetttirdiği', 'anayasayı ihlal' ettiği belirtilerek dava açılması talep edilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.