Hava Durumu

Prenses Diana'yı canlandıracak oyuncu belli oldu

Son yılların başarılı yönetmeni Pablo Larrain'in çekeceği yeni filmin detayları belli olmaya başladı. 'Spencer' adlı drama, Prenses Diana'nın, Prens Charles'tan ayrılmaya karar verdiği 1990'ların başındaki bir hafta sonunu anlatacak. Filmde Diana'yı ise Kristen Stewart canlandıracak.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2020 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2020 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Prenses Diana'yı canlandıracak oyuncu belli oldu

No, Neruda, Jackie gibi başarılı biyografik filmlere imzasını atmış olan ve son olarak Ema ile seyirciyle buluşan Şilili yönetmen Pablo Larrain, Prenses Diana'nın hayatını anlatacak olan 'Spencer' adlı filminin hazırlıklarına başladı. Jacqueline Kennedy'nin hayatını anlatan Jackie filminde Natalie Portman'la çalışan Larrain, Spencer filminde ise Kristen Stewart ile çalışacak. Stewart, Prenses Diana'ya hayat verirken merakla beklenen filmin senaryosunu ise Peaky Blinders ve Taboo gibi yapımların senaristi Steven Knight yazacak.

Spencer filmi, 1990'ların başında Diana'nın Prens Charles ile olan evliliğin artık yürümediğine karar verdiği hafta sonuna odaklanacak. Diana, Noel kutlaması için Norfolk'taki sarayda geçirdiği bu kritik hafta sonunun ardından bir gün kendisini kraliçe yapabilecek yoldan uzaklaşmaya karar veriyor. Filmin tamamının sadece üç günü anlatacağı belirtildi.

Spencer'ın prodüksiyonuna 2021'in ilk aylarında başlanması planlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.