Hava Durumu

Psikopatlar neden çekici görünüyor? Uzmanlar açıkladı

Yapılan araştırmalar psikopat diye nitelendirdiğimiz kişilik bozukluğuna sahip insanların kadınlar tarafından daha çekici bulunabildiğini ortaya koyuyordu. Bunun nedenini araştıran uzmanlar ilginç bir sonuçla karşılaştı...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2019 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2019 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Psikopatlar neden çekici görünüyor? Uzmanlar açıkladı

Dana önce yapılan bir araştırma kadınların, psikopatları çekici bulduğunu ortaya çıkarmıştı. Kanada'da yapılan yeni bir araştırmada ise bu durumun sebebi incelendi. Buna göre; psikopatlar, özgüveni yüksek olduğu ve doğru zamanda doğru şeyleri söylemeyi bildiği için çekici bulunuyor.

Peki konunun uzmanları bunu nasıl açıklıyor?

Psikopatların genellikle ahlaki değerleri yoktur.  İstediklerini elde etmek için onları durduracak pek bir kural, incinen duygular gibi şeyler yoktur. Bu konuda dikkatli olmalısınız. Peki buna rağmen neden istemesek de psikopatlara doğru çekiliriz?

Psikopatlar sahip oldukları özgüveni kullanırlar. Karşılarındaki insanı manipüle etmek konusunda çok başarılıdırlar. Sizi nasıl etkileyeceklerini ve bu etki altında kalmaya nasıl devam edeceğinizi iyi bilirler. Hoş ve sevimli görünmek için ellerinden geleni yaparlar ve aklınızı karıştırırlar.

Etrafınızda dolaşan, pırıltı, özgüvenli, dışarıdan oldukça ideal görünen insanlara karşı her zaman tetikte olmayı aklınızdan çıkarmayın...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.