Hava Durumu

PuhuTV'de izlenebilecek filmler!

Evlerde daha fazla vakit geçirilen salgın günlerinde puhutv sinema seçkisi sunuyor. İşte puhutv'den karantina günlerinde izlenebilecek 20 film önerisi...

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2021 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2021 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
PuhuTV'de izlenebilecek filmler!

THE LOOK OF SILENCE

Endonezya'da yaşanan soykırımdan kurtulan bir aile, aile üyelerinden birini öldürenlerle yüzleşir.

KICK ASS

Lise öğrencisi Dave Lizewski, sıkı bir çizgi roman fanatiğidir. Günün birinde okuduğu çizgi romanlardaki süper kahramanlar gibi olmaya karar verir. Ancak ortada sorun vardır: Dave'in süper kahraman olması için gereken süper güçleri yoktur. Dahası onun yardımını gerektiren bir olayda mevcut değildir.

THE ILLUSİONİST

Eisenheim, aristokrat bir ailenin kızı Sophia?ya aşıktır ama kendisinin marangoz bir aileden geliyor olması, çevreleri tarafından bu aşkın hoş karşılanmamasına neden olur. Aşkını yaşamasına yasak konan Eisenheim, ülkeyi terkeder ve dünyayı dolaşmaya karar verir.

HUNGER GAMES 2: CATCHİNG FİRE

Katniss Everdeen'in distopik ve bir o kadar da despotik dünyada geçen hayatta kalma hikayesi, serinin ikinci filminde de devam ediyor. Katniss ve yoldaşı Peeta 74. Açlık Oyunları'nı kazandıktan sonra sorunsuz bir şekilde evlerine dönmeyi başarırlar. Ancak bu galibiyet her şeyden önce Zafer Tutu yapmalarını gerektirmektedir. Her bölgeyi ayrı ayrı ziyaret ettikleri bu yolculuk sırasında Katniss, büyük bir ayaklanmanın ilk işaretlerine şahit olur. Başkaldırmanın ilk ipuçlarını gören Başkan Snow ise direnişi engelleyecek çareler aramaya başlar. Yeni Açlık Oyunları ile ilgili beklenmedik 'sürprizler' tasarlayan Snow 75. yılını kutlayacak Açlık Oyunları'nda, 25 yılda bir düzenlenen Çeyrek Asır Oyunları'nın (Quarter Quell) üçüncüsünün yapılacağını duyuracaktır. Galibiyetinin tadına dahi varamadan yeni bir hayatta kalma mücadelesine sürüklenen Katniss bu kez Açlık Oyunları'nın en yeteneklileri ve zekileri arasında hayatta kalmak için savaşacaktır.

PAİNTED VEİL

1920'lerden bir aşk öyküsü ile Edward Norton ve Naomi Watts, beyazperdede buluşuyor. Walter ve Kitty'nin bir süredir devam eden evlilikleri, Kitty'nin kendisini hiç mutlu hissetmemesi nedeni ile çatırdamaktadır. Mutsuzluğu, ilgisinin başka bir erkeğe kaymasına neden olur. Karısının sadakatsizliğini farkeden Walter, ondan intikam almaya kararlıdır. Ama bunu bildik yollardan yapmayacaktır. Çin'in ufak ve ölümcül kolera salgınından kırılan bir köyünde doktorluk yapmayı kabul eder. Kitty'nin ise onunla gitmekten başka şansı yoktur. Ölüm ve yaşam arasındaki sınırın incecik olduğu bu köye yaptıkları yolculuk, kendi ilişkileri için de bir dönüm noktası olacaktır.

EYE IN THE SKY

Londra merkezli ordu istihbarat komutanı albay Katherine Powell, bir grup tehlikeli teroristi Nairobi, Kenya'daki karargahlarından kaçırabilmek için çok gizli bir operasyonu uzaktan komuta etmektedir. Görev, Powell teroristlerin bir intihar saldırısı planladıklarını anladığı anda "ele geçirme" değil "öldürme" operasyonuna dönüşür. Nevada'daki merkezden Amerikan insansız hava aracını kontrol eden pilot Stewe Watts, karargahın bahçesine 9 yaşında bir çocuğun girdiğini görünce havada seyir etmeye devam eder. Saniyeler hızla akarken, bu imkansız karar, politikacıların ve avukatların ellerine kalır.

NEXT THREE DAYS

Mutlu bir evlilik sürdüren John ve Laura çiftinin hayatı, genç kadının bir cinayet soruşturmasında tutuklanması ile alt üst olur. Laura her ne kadar masum olduğunu söylese de, hapis cezasına çarptırılır. Laura'nın masumiyetinden şüphe etmeyen John, ailesini bir arada tutmaya çabaladığı kadar, karısının olayla ilgisi olmadığını kanıtlamak için tüm ipuçlarının peşinden gider.

Laura'nın suçu en son çıkarıldığı mahkemede onanır. İntiharın eşiğine gelen Laura'yı kurtarmak için John'un elinde tek bir çare kalmıştır: Karısını hapishaneden kaçırmak.

BELIER FAMILY

Sağır ailesiyle yaşayan genç kız, şarkı söyleme yeteneğine sahip olduğunu keşfeder.

ROCKET

Çevresinde bulunan herkese kötü şans getirdiğine inanılan bir çocuk, kötü şans getirmediğini kanıtlamak için senenin en heyecan verici yarışması olan Roket Festivali'ne katılır. Devasa bir roket inşa etmeye karar verir.

HUNGER GAMES

 Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusu yaşamaktadır.Başkent Capitol'ün etrafında 12 bölge bulunmaktadır.Capitol şiddetli ve acımasızdır ve bölgeler bir hat boyunca sıralanmıştır.Onların her biri her yıl yapılan Açlık oyunlarına katılmak zorundadır.Yarışma için her bir bölgeden yaşları 12 ila 18 arasında değişen birer erkek ve bir kız çocuğu göndermek durumundadır.Açlık oyunları TV'den canlı yayınlanan ölümüne bir kavgadır. On altı yaşındaki Katniss Everdeen annesi ve 12 yaşındaki kızkardeşi ile yaşamaktadır.Oyunlarda kızkardeşinin yerine geçerek ölüm cezasını üzerine alır.Ancak Katniss daha önce de ölüme çok yaklaşmıştır ve bu kez kızkardeşi için ikinci kez hayatta kalma mücadelesi verecektir.Gerçekten ne anlama geldiğini bilmeden bir yarışmacı olmuştur.Eğer bu mücadeleyi kazanırsa hayatta kalma seçeneğini başlatmış olacaktır.

INTO THE WHİTE

İngiliz ve Alman pilotlar birbirilerini vurur, ve daha sonra kendilerini aynı kulübede bulurlar. Norveç'in vahşi ormanlarında bu zorlu kıştan sağ çıkabilmek için beraber savaşmak zorundadırlar. Bu uzun ve alışılmadık bir arkadaşlığın başlangıcı olacaktır.

JACK STRONG

Soğuk savaş döneminde Polonya ordusundan üst düzey Albay nükleer savaşı önlemek adına karşılıksız olarak NATO güçlerine casusluk yapmaya karar verir. Bir çok önemli bilgiyi sızdırır. Yakalanacağını anladığında ülkeden çıkarılmasını talep eder.

FATHERS AND DAUGTHERS

Bir baba ile kızı arasındaki güçlü ilişkiyi konu edinen Babalar ve Kızları, Pulitzer Ödüllü yazar Jake Davis ile kızı Katie'nin hikayesini ele alıyor. Jake Davis eşinin bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi sonrasında beş yaşındaki kızı Katie ile tek başına kalır. En büyük problemi ise New York'ta öğrenim gören küçük kızının eğitimiyle ilgilenmektir. Jake aynı zamanda ani sinir patlamalarıyla boğuşmaktadır. Aradan yirmi yıl geçer... Katie zorlu çocukluğunun neden olduğu psikolojik sorunların sonuçlarıyla yüzleşmeye başlar.

BROTHERS

Sam Cahill , Afganistan dağlarında terörle savaşmak üzere gönderilmiş bir Amerikan askeridir. Eşi Grace ve çocuklarının yanına erkek kardeşi Tommy taşınır. Tommy kardeşinin ailesini korumak için onların yanındadır, oysa değişken karakteri ve tuhaf alışkanlıkları aile içinde sorun yaratır. Zaman geçtikçe Tommy ve Grace birbirlerini daha iyi anlamaya ve birbirlerinden hoşlanmaya başlarlar. Sam'in Afganistan'da yaşadığı travmalarla birlikte eve dönmesi ise bütün dengeleri değişecektir.

BONE TOMAHAWK

Dört cesur adamın, bir grup esiri, yamyam bir kabilenin elinden kurtarma girişimini anlatacak olan film, eski usül western konseptine de fazlasıyla yakın duran bir görsel estetiğe ve öykü evrenine sahip olacak gibi görünüyor.

THE RAİLWAY MAN

İkinci Dünya Savaşı sırasında Eric Lomax, Singapurda Japonlar tarafından yakalanan ve POW kamplarına gönderilen İngiliz bir memurdur, bu kamplarda Tay-Burma Demir Yolunda çalışmak zorundadır. Kampta geçirdiği zamanlarda bir memur tarafından işkence görür ve arkadaş bir POW ile karşılaşır. Yıllar sonra ve savaşta yaşadıklarının psikolojik travmalarının acısını çekerken Lomax, eşi Patti tarafından kendisini yakalayanları bulması ve onlarla yüzleşmesi konusunda baskı görür. En yakın arkadaşı kendisine eşlik ederken, Lomax işkence sahnelerine geri döner ve kendisini tutan Japon görevli Takashi Nagase'yı bulmayı başarır, acının ve nefretin yaşamından kendini uzaklaştırma niyetindedir.

BRAND NEW TESTAMENT

Bu gerçeküstü komedide Tanrı, karısı ve kızıyla normal bir hayat süren sıradan bir Belçika vatandaşıdır ve bir apartman dairesinde yaşamaktadırlar. Bir gün kızı Ea, babasının bilgisayarını karıştırıp bütün dünyayı bir kaosa sürüklediğinde baba-kızın da arası açılır. Küçük kız yeryüzünde yaşayan herkese kendi öleceği günün tarihini kısa mesaj yoluyla atar. Ardından da evden kaçıp altı havari bulmaya karar verir.

LIFE OF A KING

2013 yapımı drama filmidir. Eugene, tüm yaşamı suçlular içinde geçmiş bir mahkumdur. Hapishaneden yeni ayrıldıktan sonra bunlardan uzak durmayı tercih eder. Ayrıca kendisi gibi benzer yaşamlar yaşayan çocuklar için de faydalı bir şeyler yapmak için uğraşmaktadır ve çabaları sonucu bir satranç takımı kuracaktır. Eugene Brownun gerçek hayatından alıntı olan ve sokak çocuklarının hayatını da ele alan yapımı sizlere sunuyor.

HOUSE OF D

1973'de New York'ta annesiyle yaşayan 13 yaşındaki Tommy'nin tek dostu, zihinsel engelli 30 yaşındaki Pappass'dır. Tommy'nin bir kıza aşık olması ve Pappass'ın kadınlar konusundaki bilgisizliği ikilinin arasını açar. Dikkat çekmeye çalışan Pappass'ın hırsızlık yapması ve Tommy'nin bunu üstlenmesi işleri daha da karıştıracaktır. Aradan yıllar geçer, Paris'te yaşayan Tommy, eski mahallesine döner ve geride bıraktığı geçmişiyle yüzleşir. X-Files'ın Ajan Mulder'ı David Duchovny'nin yazdığı, yönettiği ve rol aldığı ilginç ve dikkat çekici bir yapım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.