Hava Durumu

Putin, ABD'yle fena dalga geçti!

Rusya lideri Putin, ABD'nin son hamlesiyle fena dalga geçti. ABD Hazine Bakanlığı'nın yayımladığı ve yaptırım uygulanabilecek 114 Rus politikacı ve 96 iş adamının bulunduğu 'Kremlin Raporu'nda yer almamasını yorumlayan Putin, alaycı bir ifadeyle "Kırgınım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2018 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2018 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Putin, ABD'yle fena dalga geçti!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Hazine Bakanlığı'nın yaptırım uygulanabilecek 114 Rus politikacı ve 96 iş adamına yönelik hazırladığı 'Kremlin Raporu'nu 'tiye aldı.' 'Kremlin Raporu'nu Rusya-ABD ilişkilerini zorlaştıran ve uluslararası ilişkilere zarar veren dostça olmayan bir belge' olarak nitelendiren Putin, listede isminin bulunmamasıyla ilgili "Kırgınım" ifadesini kullandı.

İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR

ABD'nin eylemlerine karşın Rusya'nın 'İt ürür, kervan yürür' kuralına göre hareket etmesi gerektiğini söyleyen Putin, "Biz her şeyden çok kendimizi düşünmeliyiz, ekonomi, tarım, ihracatın desteklenmesi, sağlık, eğitim ve savunma kapasitesini artırmakla uğraşmalıyız. O zaman, listeler hazırlamanın, kalkınmamızı engellemeye çalışmanın anlamsız olduğu bilinci ortaya çıkacaktır" ifadesini kullandı.

'ABD'NİN YAPTIĞI APTALLIK'

ABD'nin Rusya'yı tehdit bakımından Kuzey Kore ve İran'la aynı kefeye koyduğuna da dikkat çeken Putin, bunun bir aptallık olduğunu söyledi. Rus lider, "Şu aptallığa bakın. Rusya'yı Kuzey Kore ve İran'la aynı kefeye koyuyorlar ve aynı zamanda da bizden Kuzey Kore sorununun çözümüne katılmamızı, İran konusunda neler yapılabileceğini düşünmemizi istiyorlar. Bu aptallık değil midir?" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.