Hava Durumu

Rakip takımdan Bursaspor yorumu: 'Taraftarıyla baskı kuruyor'

Bursaspor'un içeride taraftarıyla baskı kuran ve coşkulu oynayan bir takım olduğunu söyleyen Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Biz de onların coşkusuna karşılık verirsek oradan puanla dönmeyi düşünüyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2019 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2019 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Rakip takımdan Bursaspor yorumu: 'Taraftarıyla baskı kuruyor'

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor mücadelenin hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladı. Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Keleş, ligde geçen hafta kaybedilen Antalyaspor maçının ilk yarısında kötü bir oyun sergilediklerini söyledi. Karşılaşmada 2-0'dan sonra takımın iyi bir reaksiyon verdiğini belirten Keleş, "Skoru 2-1'e getirdikten sonra beraberliği yakalayacak pozisyonları da bulduk. Bizim için içeride kötü bir maç oldu. Önümüzde Bursaspor maçı var. Ligde her maç zor geçiyor. Puan almak artık daha zor olacak. Bursaspor da ligde zor günler geçiriyor. Biz biraz daha rahat konumdayız ama zor bir maç olacak. Bursaspor içeride taraftarıyla baskı kuran ve coşkulu oynayan bir takım. Biz de onların coşkusuna karşılık verirsek oradan puanla dönmeyi düşünüyoruz" dedi.

Ligde son iki haftada alınan mağlubiyetlerin ardından takımın hedefinde sapma olup, olmadığının sorulması üzerine Hakan Keleş, "Son iki maçımızı alsaydık dördüncü sıraya kadar yükselecektik fakat istediğimiz sonuçları alamadık. Bundan sonra bir seri yakalarsak tekrar Avrupa hedefini kovalayabiliriz" diye cevap verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.