Hava Durumu

Recep Altepe'den flaş istifa açıklaması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, istifa edeceği yönünde çıkan haberler üzerine açıklama yaptı. Altepe iddiaların kesinlikle gerçeği yansıtmadığını, haberlerin maksatlı ve yalan haberler olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Recep Altepe'den flaş istifa açıklaması

Bursa dün gece, Başkan Recep Altepe'nin istifasının istendiğine yönelik haberlerle çalkalandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ankara, Bursa, Balıkesir, Uşak, Niğde, Nevşehir Belediye Başkanlarının istifalarını istediği iddia edildi. Kanal D'nin ana haber bülteninde yayınlanan haberin ardından Başkan Altepe'den bir açıklama geldi.  Haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Altepe, "Bazı basın-yayın organlarında Sayın Cumhurbaşkanımızın istifamı istediği yönündeki haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür haberler şahsıma yönelik algı oluşturmak için yapılan maksatlı ve yalan haberlerdir" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Başkanı Kadir Topbaş, 22 Eylül'de basın toplantısı düzenleyerek istifa ettiğini duyurmuştu.

Neden istifa ettiğine yönelik bir açıklama yapmayan Topbaş,  "Partimi bırakmıyorum. Buradan muhalefete ekmek çıkmaz. İnsan her şeyi affeder ama adam yerine konulmamayı affetmez" dedi.

Kadir Topbaş'ın damadı iş adamı Ömer Faruk Kavurmacı'nın FETÖ soruşturmasından tutuklanması da uzun süre konuşulmuştu. Kavurmacı, Mayıs ayı başında sağlık sorunları gerekçe gösterilerek tahliye edilmiş, Haziran ayında ise yeniden tutuklanmıştı.

Damadı geçtiğimiz ay FETÖ'den tutuklanan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de dün istifa ettiğini açıkladı..

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.