Hava Durumu

Recep İvedik 5'in rekorunu kırdı!

Geçtiğimiz Perşembe günü izleyiciyle buluşan Avengers Endgame, Recep İvedik 5'e ait olan rekoru alt üst etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2019 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2019 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Recep İvedik 5'in rekorunu kırdı!

2019'un en çok beklenen filmlerinden biri olan Avengers Endgame sonunda vizyona girdi. Pek çok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de 25 Nisan Perşembe günü izleyiciyle buluşan Endgame rekor üstün rekor kırıyor.

22 filmlik Marvel sinematik evreninin son halkası olan Endgame'e dünya genelinde yoğun bir ilgi var. Genel olarak 2.5 milyar dolar civarında bir hasılata ulaşması beklenen yapım, Türkiye'de de ilk gününde kapalı gişe oynadı.

Ön satışlarda bile selefi Infinity War'ın iki katından fazla bilet satmayı başaran Endgame, beklenildiği üzere perşembe günü açılış rekorunu da kırmayı başardı.

Hatırlanacağı üzere Endgame, daha çıkmada 190 bin civarında bilet satmayı başarmıştı. Box Office Türkiye tarafından verilen bilgiye göre film, çıkış gününde 352.089 biletli seyirci tarafından izlendi. Böylece Avengers Endgame, tüm zamanların en iyi perşembe açılış rekorunu da kırmış oldu.

Daha önce bu alandaki rekor Şahan Gökbakar'ın yazıp oynadığı Recep İvedik 5'e aitti. Recep İvedik 5, ilk gününde 243.564 seyirci tarafından izlenmişti.

Şimdi asıl merak edilen şey Endgame'in Avatar'ı geçip geçemeyeceği. Bilindiği üzere Avatar gelmiş geçmiş en çok gişe hasılatına sahip yapım. Endgame'in Avatar'ı geçmesi için yaklaşık olarak 2.8 milyar dolarlık hasılata erişmesi gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.