Hava Durumu

Rektör Karademir: Aktif, dinamik ve kuvvetli bir medya...

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir YeniDönem gazetesinin 10. kuruluş yıldönümü için tebrik mesajlarını iletti.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2019 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2019 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Rektör Karademir: Aktif, dinamik ve kuvvetli bir medya...

Rektör Kılavuz, "Değişen konjonktür, gelişen eğitim imkanları veya her ne sebeple olursa olsun, Bursa'mızın en büyük, ülkemizin de en köklü üniversitelerinden birisi olan Bursa Uludağ Üniversitesi'nin dünya sıralamasında daha ilerilerde olması gerekiyor. İnşallah devletimizin desteği, kent yöneticilerimizin katkısı, akademisyenlerimizin, personelimizin ve öğrencilerimizin azmi ile bu hedefimize en kısa sürede ulaşacağız. Bunun için hep birlikte çalışacağız ve Allah'ın izniyle başaracağız" dedi.

YENİDÖNEM'E KUTLAMA

Kılavuz, "Kentimizin güzide medya kurumları arasında yerini çoktan almış olan YeniDönem gazetesinin 10. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, yayın hayatınızdaki başarılı çizginin devam etmesini can-u gönülden diliyorum" diye konuştu.

GENÇ, DİNAMİK, ÇALIŞKAN...

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, YeniDönem gazetesini, kurucularını ve bütün çalışma ekibini gönülden tebrik eder; doğru, öğretici/eğitici ve topluma faydalı bilginin hızlı paylaşılmasında aktif, dinamik ve kuvvetli bir medya kuruluşumuz olarak daha nice 10 yıllara ulaşmasını dilerim" dedi.

Rektör Karademir, "Kent, bölge, ülke ve dünya da meydana gelen önemli, gerekli ve faydalı bilgileri tarafsız olarak insanlara ulaştırmak son derece önemli olduğu kadar bir o kadarda sorumluluğu ve vebali çok yüksek bir görevdir. Bu konuda seçkin bir noktada olan YeniDönem gazetesini tebrik eder, kalite çizgisini koruyarak uzun yıllar bu hassas görevi sürdüreceğine inancımı ifade etmek isterim" ifadelerini kullandı.

ÖĞRENME MOTİVASYONU

Prof. Dr. Karademir, açıklamasını "YeniDönem gazetemizle aynı yaşta olan ve Bursa'mızda 2010 yılında kurulan çok genç ve dinamik eğitim kurumumuz BTÜ de kendi faaliyet alanı içerisinde azim ve kararlılıkla çalışmakta, kentimiz, ülkemiz ve insanlık yararına eğitim, araştırma ve bilimsel çalışmalar yürütmektedir. Son derece nitelikli genç araştırmacı akademik kadrosu, çalışkan idari personeli, öğrenme motivasyonu yüksek öğrencileri ile BTÜ de kendi alanında ciddi başarılar elde etmektedir" ifadeleriyle sürdürdü.

GİRİŞİMCİ ÜNİVERSİTE

Karademir, "Özellikle 'Girişimci Üniversite Endeksi'ne giren ilk 50 üniversite arasında en genç eğitim kurumu olması, uzun dönem sektörel eğitim programını (SEP) başarı ile yürütmesi, akademisyen başına düşen 1,3 gibi yüksek akademik yayın ortalaması, özellikle öğrenci kulüplerimizin ulusal ve uluslararası yarışmalara çok sayıda takımlarla katılmaları ve çok güzel dereceler almaları ve Teknoloji Transfer Ofisimiz ile son derece güzel girişimcilik, mentörlük eğitimleri, artan sayıda üniversite-sanayi-kamu işbirliği çalışmalarının yürütülüyor olması genç BTÜ'nün ne kadar dinamik olduğunun bazı göstergeleri sayılabilir. Ülke, millet ve insanlığa hizmet yolunda Genç Bursa Teknik Üniversitesi ve Genç YeniDönem gazetesine daha nice 10 yıllar dilerim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.