Hava Durumu

Reyhanlı'ya bir günde 4 roket

Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK üyelerince Hatay'ın Reyhanlı ilçesine dört ayrı roketli saldırı düzenlendi. Saldırılarda o sırada evde uyuyan 17 yaşındaki lise öğrencisi Fatma Avlar hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2018 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2018 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Reyhanlı'ya bir günde 4 roket

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüttüğü Afrin bölgesinden atılan roket, sabah saatlerinde Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Gültepe Mahallesi'ndeki 3 katlı bir evin bahçe duvarına isabet etti. Kısa süre sonra da aynı mahallede başka bir eve de roket düştü. Öğle saatlerinde ise aynı mahalleye iki ayrı roketli saldırı daha oldu. Atılan roketler boş durumdaki eve ve yola isabet etti. Her dört olay yerine de çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi.

17 YAŞINDAYDI...

Saldırılarda yaralanan üç kişi, hastaneye kaldırıldı. Saldırıya evde uyurken yakalanan 17 yaşındaki Fatma Avlar, Hatay Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Roket isabet eden evlerde ve bazı araçlarda hasar oluştu. Güvenlik güçleri, olay yerinde inceleme yaptı. Öte yandan sınır karakollarından ve savaş uçaklarınca roketin ateşlendiği bölgeler yoğun ateş altına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.