Hava Durumu

Reyhanlı'ya roketli saldırı! Ölü ve yaralılar var!

Suriye'de terör örgütü YPG işgali altındaki Afrin bölgesinden, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 32 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2018 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2018 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Reyhanlı'ya roketli saldırı! Ölü ve yaralılar var!

Terör yuvası Afrin'e yönelik kara harekatının başlatıldığı ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın sınır birliklerinde denetleme ve incelemelerde bulunduğu sırada, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine Afrin bölgesinden 3 roket atıldı. Roketlerden birinin kent merkezinde bir aracın üzerine diğeri bir binanın çatısına üçüncüsü de bir evin bahçe duvarına düştüğü öğrenildi.

Roketli saldırıya ilişkin açıklama yapan Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi,  "1 Suriyeli vatandaş hayatını kaybetti. 32 yaralımız var. İkisi ağır yaralı" dedi.  Patlamanın ardından bölgeye güvenlik görevlileri ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan roketli saldırıda çevredeki ev ve iş yerlerinin camları kırıldı.

 

DÜN AKŞAM DA ATILDI

Dün akşam da Suriye'deki PKK/PYD terör örgütü tarafından Kilis kent merkezi hedef alınarak 4 roket atılmıştı. Roketlerin isabet ettiği evlerde bir kişi yaralanırken, iş yeri ve evler ile çevresindeki araçlarda büyük hasar oluştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.