Hava Durumu

Reynmen, Uludağ'da gözaltına alındı

Tatil için geldiği Uludağ'da kavga çıkaran Youtuber Reynmen, gözaltına alındı. Reynmen, ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "İnsanız olur böyle şeyler" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2020 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2020 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Reynmen, Uludağ'da gözaltına alındı

Bursa'nın ünlü tatil merkezi Uludağ'a gelen fenomen Reynmen, kavga çıkardı. Olay sonrası jandarma tarafından gözaltına alınan Reynmen, Instagram hesabından isyan etti.

"Arkadaşlar, merhaba. Sağda solda kavga ettiğime dair haberler çıkarsa beni mazur görün, olur mu? Teşekkürler. İnsanız, olur öyle şeyler. Tamam, kendine iyi bak, by by, çok selamlar"

"Bu konu hakkında birkaç bir şey söylemek istiyorum. Yanımıza gelen bazı arkadaşlarımız geldikleri zaman aşağılık kompleksine bürünüyorlar. O an için kendilerini iyi hissetmek için belki de bilmiyorum ama bize psikolojik şiddet uyguluyorlar. İğrenç üsluplarıyla olsun, laubali tavrıyla olsun, el kol şakalarıyla olsun... Bizi o an bastırmaya çalışıyorlar, kendilerini daha iyi hissetmek için. Bunu yaparlarken ben tepki verince kötü oluyorum. Bu benim şanı şöhreti kaldıramadığım anlamına gelmiyor. Ben bir insanım." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.