Hava Durumu

Ronaldo hastaneye kaldırıldı!

Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo'dan hayranlarına kötü haber. Efsanevi eski futbolcu Ronaldo'nun tatilini sürdürdüğü Ibiza'da zatürre teşhisiyle hastaneye yatırıldığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2018 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2018 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ronaldo hastaneye kaldırıldı!

Brezilya futbolunun sembol isimlerinde Ronaldo Luis Nazario de Lima'nın hasteneye kaldırıldığı bildirildi.

İspanyol medyasında yer alan haberlerde, tatil için Ibiza'da bulunan "Il Fenomeno" lakaplı eski futbolcunun zatürre teşhisiyle hastaneye yatırıldığı ifade edildi. 41 yaşındaki Ronaldo'nun daha sonra özel bir hastaneye kaldırıldığı ve tedavisinin burada devam ettiği belirtiliyor.

Kariyeri boyunca Cruzeiro, PSV Eindhoven, Barcelona, Inter, Real Madrid, Milan ve Corinthians kulüplerinde forma giyen Ronaldo, 2011 yılında futbol hayatına nokta koymuştu. Brezilya Milli Takımı'yla 1994 ve 2002 yıllarında Dünya Kupası şampiyonlukları yaşayan efsanevi isim, 1996, 1997 ve 2002 yıllarında dünyada yılın futbolcusu unvanının sahibi olmuştu.

RONALDO'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Ronaldo'nun tedavisine İspanya'da devam edilirken, tedavi gördüğü hastaneden oyuncunun sağlık durumuyla ilgili bir bilgi verilmedi. Ronaldo durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Cuma günü hastaneye kaldırıldım. Durumum kontrol altında. Yarın taburcu olacağım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.