Hava Durumu

Rusya bu söylentiyle çalkalanıyor: 'Putin çok hasta'

Göreve geldiği 2000 yılından bu yana sağlıklı görüntüsü ve formuyla dikkat çeken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in beş yıldır ilk kez programlarını iptal etmesi, söylentilere yol açtı.  Sosyal medyada Putin'in 'ağır hasta' olduğu yönünde iddialar dillendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Rusya bu söylentiyle çalkalanıyor: 'Putin çok hasta'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, hastalığı nedeniyle pazartesi günü Soçi'yi ziyaret etmedi, bugün Moskova'da 'Mentor 2018' isimli foruma katılma planını iptal etti. Putin'in önümüzdeki hafta planlanan ziyaretlerinin de yapılmayacağı açıklandı. Rus liderin kamuoyu önünde en son göründüğü 'Rusya'nın Liderleri' yarışmasında sık sık öksürmesi ve sesinin zor çıkması dikkat çekmişti. Putin'in ağır bir grip geçirdiği ifade edildi.

SÖYLENTİLERE YOL AÇTI

Tüm bu emarelerin ardından sosyal medyada, Putin'in hastalığıyla ilgili söylentiler dillendirilmeye başlandı. Birçok kullanıcı, Putin'in ağır hasta olduğunu iddia etti.  Bazı kullanıcılar ise, Putin'in artık yaşlandığını, eski ve sağlıklı görüntüsünü yitirdiğini ifade etti. Kremlin sözcüsü Dimitri Peskov ise gazetecilerin sorusu üzerine Putin ciddi bir rahatsızlığı olmadığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.