Hava Durumu

S-400 sevkiyatında 3. gün! 7. uçak da indi

Türkiye'nin Rusya'dan aldığı S-400 hava savunma sistemlerinin sevkiyatı devam ediyor. Sistemin malzemelerini taşıyan 7. uçak Ankara'daki Mürted Hava Meydanı'na iniş yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2019 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2019 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
S-400 sevkiyatında 3. gün! 7. uçak da indi

Rusya'dan alınan S-400 Hava Savunma Sistemi'nin teslimatı devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistem malzemelerinin sevkiyatı devam ediyor. Bu kapsamda beşinci uçak Mürted Hava Meydanı'na indi. Altıncı ve yedinci uçakların da bugün içerisinde inmesi planlandı." denildi.

ALTINCI UÇAK DA İNDİ

Milli Savunma Bakanlığı, S-400'lerin teslimatı kapsamında altıncı uçağın da Ankara'ya ulaştığını bildirdi. Açıklamada, "S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistem malzemelerinin sevkiyatı planlandığı şekilde devam ediyor. Bu kapsamda altıncı uçak Mürted Hava Meydanı'na indi." ifadeleri kullanıldı.

YEDİNCİ UÇAK DA MÜRTED'DE

Milli Savunma Bakanlığı, S-400 Hava Savunma Sistemi'nin parçalarını taşıyan yedinci uçağın'da Mürted'e indiğini bildirdi. Açıklamada, "S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistem malzemelerinin sevkiyatı planlandığı şekilde devam ediyor. Bu kapsamda yedinci uçak Mürted Hava Meydanı'na indi." denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.