Hava Durumu

Saadet, Bahçeli'ye ateş püskürdü! 'Rehabilite edilmeli'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin '100.000 imza" çağrısına sert sözlerle yanıt veren Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, "Bugüne kadar FETÖ'yle kim yattı kalktı herkes biliyor. Bunun üstünü kimse örtemez" dedi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ise, "Bahçeli rehabilite edilmeli. Bir siyasi temsilciye imza veren halkı suçlamaya kalkmak, had bilmezliktir" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Saadet, Bahçeli'ye ateş püskürdü! 'Rehabilite edilmeli'

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı için Ankara İl Seçim Kurulu Merkez İlçe Seçim Kurulları içerisinde yer alan Çankaya İlçe Seçim Kurulu'na giderek imza verdi.

Gazetecilerin sorusu üzerine, Bahçeli'nin 100 bin imzaya ilişkin sözlerine yanıt veren Karamollaoğlu, "Ben bu çirkinliklerin içine batmak istemem. Herkes kendi söylediğiyle... Bugüne kadar FETÖ'yle kim yattı kalktı herkes biliyor. Bunu kimsenin üstünün örtmesi mümkün değil. Bu usül benim usulüm değil. Allaha havale ediyorum, gerisine karışmıyorum" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu, 100 bin imzanın bugün tamamlanıp tamamlanamayacağına ilişkin soruya, "Cumaya biterse memnun oluruz. 100 bin imza toplandıktan sonrası ekstra olarak gelir" yanıtını verdi.

"BAHÇELİ REHABİLİTE EDİLMELİ"

Konya Adalet Sarayı'na Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu için imza vermeye gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ise, "Sayın Bahçeli her zamanki yaptığı gaflarına devam ediyor. Devlet Bahçeli'nin rehabilite edilmesi gerektiği kanaatindeyim" dedi.

"ÇOK ÇİRKİN BİR AÇIKLAMA"

Yalman konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Çok çirkin bir açıklama. Zaten Bahçeli, Sayın Erdoğan ile birlikte olmadan önce Erdoğan'a karşı da çirkin sözleri vardı, onları da tasvip etmiyorduk. Bahçeli'nin açıklamalarını kınıyorum. Çok ayıp bir şey. Milleti tehdit ediyor. Diyelim ki Temel Karamollaoğlu'na imza verenleri şununla bununla suçlamaya kalkmak veya başka bir siyasi temsilciye imza veren halkı suçlamaya kalkmak, had bilmezlik demektir. Çok yakışıksız bir açıklama."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.