Hava Durumu

Saadet'ten Afrin çıkışı: 'Bizi işkillendiriyor'

Afrin'e yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, "Biz, ilk defa sınır dışı operasyon yapmadık. Daha önce de operasyonlar oldu; ancak bu, çok gündeme alındı. Bu operasyonun bu kadar gündemde olması, bizi işkillendiriyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2018 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2018 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Saadet'ten Afrin çıkışı: 'Bizi işkillendiriyor'

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili dikkat çeken bir değerlendirme yaptı. Harekatı desteklediklerini ve tek dileklerinin Mehmetçik'in zaferle dönmesi olduğunu söyleyen SP'li Aydın, "Biz, ilk defa sınır dışı operasyon yapmadık. Daha önce de operasyonlar oldu; ancak bu, çok gündeme alındı. Bu operasyonun bu kadar gündemde olması, bizi işkillendiriyor. Afrin'e yöneldik. Rusya neden ses çıkarmadı? Amerika biraz tepki verirken neden bu olayda Türkiye'nin karşısına dikilmiyor? YPG/PYD neden beklenen tepkiyi ortaya koymuyor? Sınır güvenliği için yapılıyor. Buna inanmak istiyoruz" diye konuştu.

HALLAÇ PAMUĞUNA DÖNDÜ

Konuşmasında hükümetin dış politikasının 'hallaç pamuğu'na döndüğünü savunan, Aydın, "Ayarlarımız, hiç bu kadar bozulmamıştı. Ne sağcımız sağcı ne solcumuz solcu. Ne TSK ne polis teşkilatımız; cemaatlerimiz, muhafazakarlarımız herkes birbirine girdi. Her şeyle oynandı. Belirsizlik yaşıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.