Hava Durumu

Saba Tümer'in kahkası 90.000 TL'ye satıldı!

Sunucu Saba Tümer, daha önce de sigortalattığı kahkahasını 90 bin TL'ye sattı. Ünlü sunucu kahkahasından elde ettiği geliri, sosyal sorumluluk projelerine harcayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Saba Tümer'in kahkası 90.000 TL'ye satıldı!

Şen kahkahası ile tanınan ünlü sunucu Saba Tümer (50), son zamanlarda birçok ünlü ismin NFT yolu ile satışa çıkardığı şeylere bir yenisini ekledi.

Meşhur kahkahasını sattığını duyuran Saba Tümer, satışından 90 bin TL elde ettiğini yazdı.

Ünlü sunucu, bu bilgiyi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Tümer, gönderisine şu notu düştü:

"Dünyada bir ilk. Kahkaham #nft olarak rekor bir fiyata satıldı. Sevgili İzzet Pinto 90 bin TL ödedi... Ben de bu parayı eşit olarak Darüşşafaka, Tohum Otizm Vakfı ve 10 bin fidanla 'Kahkaha Korusu' yaptırmak için bağışlıyorum. Bağışlar gerçekleşince dekontları story (hikaye) bölümünde paylaşacağım."

"ONA BÖYLE BİR KÖTÜLÜK YAPMAMAK İÇİN" 

Geçtiğimiz günlerde Gökhan Çınar'ın dijital platformda yayınlanan 'Katarsis' programına konuk olan Tümer , annesi vefat edince yaşadığı büyük acıdan dolayı çocuk sahibi olmak istemediğini söylemişti.​​​​​​​

Tümer, konuyla ilgili; "İçinden bilmediğin bir şey çıkacak. Sağlıklı mı, sağlıksız mı olacak, nasıl biri olacak. Hiçbir şey bilmiyorsun. Annem vefat ettiği gün teyzem bana 'Ben çocuklarıma bu acıyı yaşatmamak için evlenmedim' demişti. Ben de bundan dolayı çocuk yapamadım. Ona böyle bir kötülük yapmamak için" demişti.

Kaynak: Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.