Hava Durumu

Saç yüzünden ortalık karıştı! Kuaförü taradılar

Eskişehir'de kuaföre giden ve yapılan saçı beğenmeyen kadın ortalığı birbirine kattı. E.Ç. (32) isimli kadının yakınları, kuaförü pompalı tüfekle taradı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2018 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2018 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Saç yüzünden ortalık karıştı! Kuaförü taradılar

Olay, Yenibağlar Mahallesi Seylap Caddesi'nde faaliyet gösteren bir kuaförde gerçekleşti. İddialara göre, saçını yaptırmak için kuaföre giden E.Ç. (32) isimli kadın, yapılan işlemi beğenmedi. İş yeri sahibi ve bazı müşterilerle tartışan kadın, daha sonra E.Ç. (37) ve İ.Ç. (30) isimli şahısları arayarak kuaföre çağırdı.

Kadın kuaförden ayrıldıktan bir süre sonra işyerine İ.Ç., Ö.K. (24), E.E. (31) İ.M.Ç. (26), M.K. (27), O.E. (24) ve E.S. (31) isimli kişiler geldi.

Burada bir süre iş yeri sahibi ile tartışan grup, kavgaya tutuştu. İş yerine silahla ateş eden şüpheliler, olay yerinden kaçtı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda tüm şüpheliler yakalandı. Ö.K. isimli şahsın olayda kullandığı 1 adet pompalı av tüfeği, 2 adet av tüfeği fişeği, 1 adet boş kartuş muhafaza altına alındı. Şüphelilerin sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.