Hava Durumu

Saçlarınızı daha hızlı uzatacak çok basit yöntemler!

Saçlarınızı uzatmak sorun gibi görünse de, uygulayacağınız birkaç yöntemle bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz.Peki saçlarınızı daha hızlı nasıl uzatabilirsiniz?

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2017 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2017 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Saçlarınızı daha hızlı uzatacak çok basit yöntemler!

Saçların daha hızlı uzaması için kırıklar aldırılsa da bu her zaman istenilen sonucu vermeyebilir.  Kırıklarınızı aldırmak için gittiğiniz kuaförden çoğu zaman kısacık saçlarla çıkarsınız. Birkaç basit yöntem ve kürlerle istediğiniz uzunlukta saçlara sahip olabilirsiniz.

Duş alırken saç diplerine masaj yaparsanız, kafa derinizdeki kan dolaşımı hızlanacak bu da saçlarınızın daha hızlı uzamasını sağlayacaktır.

Kremli şampuanın yanında bir de saç kremi kullanıryorsanız bundan vazgeçin çünkü bu saçlarınızın dökülmesine neden olur. Kremsiz şampuanla saçınızı yıkadıktan sonra, saç kremi sürün ve durulayın.

Saçınızı düzleştirmek için kullandığınız cihazlar da saçlarınızın yıpranarak dökülmesine neden olacağından bundan uzak durmanız gerekiyor.

Saçınızı ilk olarak sıcak suyla daha sonra soğuk suyla yıkayın. Bu yöntem saç diplerine şok etkisi yapacağından kan dolaşımınız hızlanacak ve saçlarınız daha çabuk uzayacak.

Yastık kılıfınız saten kumaştan olmalı. Pamuk yastık kılıfları daha fazla sürtünme yarattığından saçlarınızın kopmasına neden olur.

İşte sizler için araştırmış olduğumuz hızlı saç uzatma maskeleri...

SOĞAN MASKESİ

Saçınızın hızlı bir şekilde uzamasını sağlamak için soğan maskesini deneyebilirsiniz. Soğanın içerisinde yer alan antioksidanlar kısa süre içerisinde saçınızın uzamasını sağlayacaktır.  Soğanı haşlayın ve suyu soğuduktan sonra saçınıza suyunu iyice yedirin. Saçınızda bir süre beklettikten sonra yıkayabilirsiniz.

PATATES MASKESİ

Hızlı saç uzatma maskelerinden bir diğeri de patates maskesidir. Patatesi haşlayıp içerisine bal ve yumurta sarısı ilave edin. İyice karıştırın ve saçınıza sürün. 30 dk. beklettikten sonra saçınızı yıkayabilirsiniz.

ALOE VERA MASKESİ

Cilt için vazgeçilmez bir nimet olan aloe vera saçları hızlı bir şekilde uzatmaya yarıyor. Aloe verayı gece yatmadan önce saçınıza sürerseniz hem parlak hem de hızlı uzayan saçlara sahip olabilirsiniz. Sabah uyandığınızda yıkamayı ihmal etmeyin.

Vermiş olduğumuz hızlı saç uzatma yöntemlerinin yanı sıra İbrahim Saraçoğlu'nun saçı hızlı uzatacak kürünü de deneyebilirsiniz. Üstelik uygulaması oldukça basit ve kolay bir kür...

 

İşte Prof. İbrahim Saraçoğlu'ndan hızlı saç uzatan lavanta kürü tarifi...

-    1 yemek kaşığı lavanta (taze olacak)

-    3 bardak sıcak su

Nasıl hazırlanır?

3 bardak kaynar suyun içerisine taze lavantaları ilave edin. Daha sonra bu suyu 15 dakika kadar dinlendirin. Dinlenme işlemi tamamlandıktan sonra suyu süzün.  Saçlarınızı şampuanladıktan sonra durulama suyu yerine lavanta suyu ile saçlarınızı durulayın.  Aynı zamanda hazırladığınız lavanta küründen günde 1 bardak içebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.