Hava Durumu

Sadakatsiz'in Derin'i itiraf etti! 'Sokakta yüzüme tükürmüşlerdi'

Kanal D'de ekrana getirilen ve izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi isimlerin rol aldığı Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen özel açıklamalarda bulundu. Aldığı en sert tepkiyi ilk kez anlatan Sezen, 'Bir kere yüzüme tükürmüşlerdi ama o, 'Siyah İnci' dizisindeki rolüm yüzündendi. Şimdi sert tepkiler sosyal medyadan geliyor. Bazen Derin ve Melis'i karıştırıyor, ben gerçekten Derin'mişim gibi davranıyorlar. Ama takılmıyorum. Mesleğimin getirdiklerinden biri...' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sadakatsiz'in Derin'i itiraf etti! 'Sokakta yüzüme tükürmüşlerdi'

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in rol aldığı Sadakatsiz dizisi reytingleri alt üst ederken sosyal medyada da konuşulmaya devam ediyor.

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Derin karakteri ile dikkatleri üzerin çekmeyi başaran güzel oyuncu Melis Sezen, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. Aldığı en sert tepkiyi anlatan Sezen, ağızları açık bıraktı.

Hürriyet'e özel açıklamalarda bulunan Melis Sezen kendisine yöneltilen 'Sokakta ne gibi tepkiler alıyorsun? Aldığın en sert tepki neydi?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'Başlarda Derin'e kızgınlıklarını söyleyenler olsa da dizi ilerledikçe beni Melis olarak sevmeye başladılar.

'YÜZÜME TÜKÜRMÜŞLERDİ'

Bir kere yüzüme tükürmüşlerdi ama o, 'Siyah İnci' dizisindeki rolüm yüzündendi. Şimdi sert tepkiler sosyal medyadan geliyor. Bazen Derin ve Melis'i karıştırıyor, ben gerçekten Derin'mişim gibi davranıyorlar. Ama takılmıyorum. Mesleğimin getirdiklerinden biri...'

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.