Hava Durumu

Sağlıkta yeni sistem

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan Samsun'da sağlıkta alanında çok başlılığın kaldırılması konusunda çalışmalar yapılacağını kaydetti.Bu ifadeler sağlık kulislerinde farklı yorumlara sebep oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2017 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2017 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sağlıkta yeni sistem

 

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, sağlıkta çok başlılığın ortadan kaldırılması için çalışma yapacaklarını açıkladı. Demircan'ın bu açıklamaları, İl Sağlık Müdürlüğü, Genel Sekreterlik ve Halk Sağlığı Kurumu adı altında 3 yapı ile yürütülen sağlık hizmetlerinin tek elde toplanacağı yönünde yorumlandı. Kulislerde böyle bir yapı kurulması durumunda başına U.Ü'den bir profesörün geçeceği konuşuluyor.

YeniDönem Gazetesi yazarlarından Lale Akasoy bugünkü köşesinde  söz konusu değişikliğin Bursa kulislerinde nasıl yankılandığını ele aldı:

"Kulislerde Eğer sağlık tekelden yönetilecekse Bursa yerelde mevcut üst düzey yöneticilerden bu koltuğa kimsenin oturtulmayacağı konuşulmakta...

Değişecekmiş yani...

Aldığımız duyumlara göre tekelden yönetilecekse eğer Bursa'nın sağlığı, Uludağ Üniversitesi'nden bir profesörün başına geçeceği öne sürülmekte..."

LALE AKASOY'UN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.