Hava Durumu

Şahinkayalılar yeni eğitim yılına 'merhaba' dedi

Şahinkaya Koleji, anaokulundan ortaokula kadar binlerce öğrenciyi Santral Kampüs'te bir araya getirerek, yeni eğitim öğretim yılına 'merhaba' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2018 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şahinkayalılar yeni eğitim yılına 'merhaba' dedi

Şahinkaya Koleji, 2018 2019 eğitim öğretim sezonuna Santral Kampüs'te düzenlediği görkemli açılışı töreniyle başladı. Törende anaokulundan ortaokula kadar binlerce öğrenci bir araya geldi. Velilerin de çocuklarını yalnız bırakmadığı gün de eğitim hayatına ilk adımını atan minik Şahinkayalıların heyecanı ise gözlerinden okundu. Törende sunucu anaokulu ve ilkokul Müdürü Zeynep Acarkal, yeni eğitim yılının herkese hayırlı olmasını dilerken, saygı duruşu ile başlayan törende 2. sınıf öğrencileri de sanat koordinatörü Tuğba Palancı yönetiminde İstiklal Marşı'nı söyledi. Birinci sınıf öğrencilerinin de müzik öğretmeni İrem Dilay Topaloğlu eşliğinde 'Okulumuz Açıldı' ve 'Şahinkaya' isimli parçaları ise törene damgasını vurdu. Aynı zamanda törende sanat koordinatörü Miray Orduseven'in yönetiminde öğrencilerin sergiledikleri modern dans, bale, jimnastik, canlı resim, pandomim ve bilim şovu gösterileriyle izleyenleri büyüledi.

OYUN BAŞLADI

Törende birbiri ardına düzenlenen gösterilerde, en dikkat çeken Rumeli Band Orkestrası'nın enerjik şarkıları ve tahta bacak ile jonglörün harika şovları oldu. Öğrencileri kahkaya boğan etkinliklerde, öğrenciler okuldaki ilk günlerini 'Şahinkaya'da İlk Günüm' ve 'Oyun Başlıyor' temalı eğlenceli fotoğraf köşelerinde ölümsüzleştirdiler.

GELENEK YAŞATILDI

Tören Şahinkaya'nın geleneği haline gelen mor salonların gökyüzüne bırakılmasıyla sona erdi. Huzurla eğitim yıllarına başlayan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte zumba yaparak harika bir yılın startını verdiler. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.