Hava Durumu

Samsung telefonlarda inanılmaz hata

Bazı Samsung telefon kullanıcıları, telefonlarının kendi bilgileri olmadan tanıdıklarıyla fotoğraf paylaştığını bildirdi. Samsung ise bu sorunu çözmek için çalıştıklarını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2018 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2018 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Samsung telefonlarda inanılmaz hata

Bazı kullanıcıların Samsung destek forumu ve Reddit üzerinden paylaştığı mesajlar Samsung'u harekete geçirdi. Bazı Samsung kullanıcıları, bilgileri olmadan galerilerindeki fotoğrafların tanıdıkları ile paylaşıldığını belirtti.

Bir Reddit kullanıcısı, Samsung telefonundaki galerisinden bazı fotoğrafların bilgisi olmadan kız arkadaşına gönderildiği belirtti. Bir başka kullanıcı ise telefonunun, bazı fotoğrafları eşine gönderdiğini söyledi.Reddit kullanıcıları, fotoğrafların özellikle Samsung'un kendi mesajlaşma uygulamasından gönderildiği ifade edilirken, fotoğrafların gönderildiğine dair herhangi bir bildirim olmadığı belirtti.

Bu durumdan etkilenen cihazların çoğunluğunun Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus olduğu belirtilirken diğer cihazların ne ölçüde etkilendiği tam olarak bilinmiyor. Samsung ise durumun farkında olduklarını ve teknik ekibin problemi çözmeye çalıştığını açıklarken, sorun yaşayan kullanıcıların Samsung destek hattını aramaları istendi.Bazı kullanıcılar ise sorunun yaşanmaması için farklı mesajlaşma uygulamalarının kullanılmasını önerdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.