Hava Durumu

'Sandıktan Mustafa Dündar çıkacak'

Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Mustafa Dündar, katıldığı seçim ofisi açılışında, 31 Mart'ta tarihi bir zafere imza atacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2019 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2019 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Sandıktan Mustafa Dündar çıkacak'

Seçime bir ay kala çalışmalarını hızlandıran Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Çiftehavuzlar Mahallesi'nde bulunan seçim irtibat ofisi açılışına katıldı. Dündar, havâi fişekler ve meşalelerle karşılandı. Dündar, ''Ben bu ittifakın Osmangazi Belediye Başkan Adayı olarak sizlerin karşısındayım. AK Parti olarak 2002'den bugüne girmiş olduğumuz tüm seçimleri halkımızın desteğiyle kazandık. Bu seçimde de iddialıyız. Bizler sahadayız ve yine kazanacağız. Çünkü bizler hizmetlerle vatandaşımızın karşısına çıkıyoruz. Bizler hizmet partisiyiz. İdeoloji partisi değiliz. Bizim amacımız hizmet üretmek. Dolayısıyla gittiğimiz her mahallede, her sokakta bir imzamız var. Biz bu hizmetleri sizlerden aldığımız güçle yerine getiriyoruz. Sizlerin bize olan güvenini hizmet olarak sizlere geri sunuyoruz. Osmangazi'deki vatandaşım diyor ki, 31 Mart tarihinde sandıktan cumhur ittifakı çıkacak, sandıktan Mustafa Dündar çıkacak" dedi. 

Açılışta konuşan bir diğer isim AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ise belediyeciliğin vizyon işi olduğunu belirterek, "Biz Osmangazi'nin bugününü değil, beş yıl sonrasını, on yıl sonrasını ve elli yıl sonrasını düşünerek hizmet ediyoruz. Gün gelecek çocuklarımız hatta torunlarımız geçmiş yıllarda ne güzel hizmetler yapılmış diyecek. Biz bu vizyonla ve bu misyonla çalışıyoruz. Osmangazi Belediye Başkanımız ve adayımız Mustafa Dündar on yılda, 1936 tane projeyi hayata geçirdi. Sizden aldığımız güçle, inşallah daha iyi şeyleri, daha güzel projeleri hep birlikte gerçekleştireceğiz'' diye konuştu. Konuşmaların ardından seçim ofisi coşkulu bir törenle açıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.