Hava Durumu

Sarıgül'ün 'golf sahası'nda tarım açıklaması tepki çekti: '18 numaralı deliğe nohut mu ekeceğiz?'

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, tarımsal üretimin önemi ile ilgili Twitter hesabından bir video yayınladı. Sarıgülün, video çekimini golf sahasında yaptığını öne süren sosyal medya kullanıcılarının tepkisi ise gecikmedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2021 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2021 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sarıgül'ün 'golf sahası'nda tarım açıklaması tepki çekti: '18 numaralı deliğe nohut mu ekeceğiz?'

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, parti olarak tarımsal üretime gösterdikleri önemi Twitter hesabından yayınladığı bir mesajla dile getirdi. Sarıgül tweetinde, "Söz veriyorum, tarımsal üretimi artırmak önceliğimizdir. Sürdürülebilir tarım, çiftçimizin sürdürülebilir gelire kavuşmasını sağlayacaktır. Ülkemizin kalkınma ve refah hamlesini tarımdan ve tarıma dayalı sanayiden başlatacağız" ifadelerine yer verdi.

Söz veriyorum, tarımsal üretimi artırmak önceliğimizdir. Sürdürülebilir tarım, çiftçimizin sürdürülebilir gelire kavuşmasını sağlayacaktır. Ülkemizin kalkınma ve refah hamlesini tarımdan ve tarıma dayalı sanayiden başlatacağız. pic.twitter.com/SBD2YRysd8

-- Mustafa Sarıgül (@M_Sarigul) February 27, 2021

Sarıgül tweetinde açıklamayla birlikte bir de video yayınladı. Ancak sosyal medya kullanıcılarının videoya tepkisi ise gecikmedi.

Sosyal medyadan gelen tepkiler 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.