Hava Durumu

Şarkıcı Gülşen, belediye başkanının yanında ateş püskürdü!

Ordu'da konser veren şarkıcı Gülşen, sunucunun, "Başkan geliyor çorabını çek" uyarısı üzerine çileden çıktı.  Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın çiçek takdim ettiği esnada konuşan Gülşen, "Sizin sunucunuz bana 'Çorabını çeker misin' diyemez" diyerek tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2018 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2018 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şarkıcı Gülşen, belediye başkanının yanında ateş püskürdü!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Süleyman Felek Caddesi'ni yayalaştırma projesi kutlama etkinlikleri kapsamında şarkıcı Gülşen konser verdi.

Sunucu, 'çizme çorabı' aşağıya kayan Gülşen'e, "Başkan geliyor çorabını çeker misin" deyince Gülşen sinirlenip, "Pardon siz ne dediniz bir daha sesli bir şekilde tekrarlar mısınız, şaka yaptıysanız şaka kaldıracak kadar samimiyetimiz yok" diye yanıt verdi. Gülşen sunucuya tepki olarak çizme çorabı düşük şekilde konsere devam etti.

SAÇMA SAPAN BİR SUNUCU...

Şarkıcı, çiçek vermek için sahneye çıkan belediye başkanına da şunları söyledi:  "Başkanım bu harika organizasyon için çok teşekkür ediyorum. Bu kadar güzel insanı güzel Ordu'da bir arada bulundurmayı bize yaşattığınız için bunun heyecanını, çok çok teşekkürler bütün belediye çalışanlarına da. İnşallah bir sonraki Eylül ayında böyle bir şuursuz sunucu seçmezsiniz. Çünkü ne sanata ne sanatçıya ne size, ne de sizin altınızda hizmet veren hiç kimseye yakışmayacak sözlerle 'Çorabını çeker misin' diyemez bana sizin sunucunuz. Bir sanatçının ne yapacağına saçma sapan bir sunucu karar veremez." Gülşen sessiz kalan başkanı seyirciye alkışlattı. Seyirciler de Gülşen'e destek verdi. Başkan Yılmaz da Gülşen'i alkışlayarak selamladı. Gülşen, şarkı söylerken de çorabını aşağıya indirerek tepkisini sürdürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.