Hava Durumu

Seçime kan bulaştı! İYİ Partili başkan hayatını kaybetti...

Erzurum'un Karaçoban ilçesi Kopal Mahallesinde oy kullanma işlemleri sırasında kavga çıktı. Son dakika habere göre, silahlı kavgada İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz da olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2018 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2018 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Seçime kan bulaştı! İYİ Partili başkan hayatını kaybetti...

İYİ Parti Erzurum Karaçoban İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz, Kopal Mahallesi'nde yer alan İMKB Ortaokulu'nda oy kullanma sırasında çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybetti. Yeniçağ'da yer alan habere göre, İYİ Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Dumlu, olayı doğrulayarak Durmaz'ın cenazesinin morga kaldırıldığını söyledi.

Yaşanan olayın ardından açıklama yapan CHP Karaçoban İlçe Başkanı Hüsnü Yılan, "İçişleri Bakanlığı'ndan buraya görevli 24 kişi geldi. Biz bunu kabul etmedik, tepki gösterdik. Sonrasında ise ismini bilmediğim AKP Erzurum milletvekili aday adayı olan genç biri geldi. Onun da durmasını kabul etmedik. Kavga çıktı. Ateş ettiler. İYİ Parti ilçe başkanı Mehmet Sıddık Durmaz, oy kullanan bir vatandaş ve Agit Yazan yaşamını yitirdi" dedi.  

KAN DAVASI

Konuyla ilgili açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım ise "Erzurum'un Karaçoban ilçesinde bir hadise yaşandı. İki vatandaşımız hayatını kaybetti ama bu, seçimlerle ilgili değil. İki grup arasında uzun süredir devam eden bir kan davası sonucu olduğu anlaşılıyor. Bunun dışında herhangi bir hadise yok" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.