Hava Durumu

Seçimin nabzı YeniDönem'de atacak!

24 Haziran seçimleri için geri sayım devam ederken gazeteniz YeniDönem, Feedback Reporting Systems Araştırma Şirketi iş birliğiyle seçimin nabzını tutacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2018 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2018 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Seçimin nabzı YeniDönem'de atacak!

Türkiye 24 Haziran'daki erken seçime doğru giderken, siyasetteki hareketlilik iyice arttı. YeniDönem, bu süreçte, seçmenin nabzının tutacak bir iş birliğine imza attı. Feedback Reporting Systems Araştırma Şirketi ile yapılan iş birliği kapsamında Bursa'da seçmenin tercihi, adaylara bakış açısı, iki bölgeli seçim sisteminde hangi aday adayların, hangi ilçelerde ön plana çıktığı sorgulanacak.

İLÇELER, ADAY ADAYLARI...

İlk çalışma; "Cumhur İttifakı"nın paydaşlarından AK Parti'nin Bursa'daki karşılığı olacak.  5 Mayıs'ta yapılacak çalışma kapsamında, 200'ü aşkın milletvekili aday adayının teşkilatlardaki karşılığı sorgulanacak ve 2 bin 110 partilinin oy kullanacağı temayül yoklaması ele alınacak. Çalışmada , "İki bölgeli seçim sisteminde hangi aday adaylar, hangi ilçelerde ön plana çıkıyor?" sorusuna yanıt aranacak.

DEMOGRAFİK DENGELER...

"Bursa'da demografik dengeler tercihlere nasıl yansıyacak? Kadın ve genç aday adaylarının teşkilatlardaki karşılığı ne?" gibi seçimle ilgili ve seçmenin merak ettiği tüm sorulara yanıt olacak bu çalışmayı Sosyolog Mutlu Çınar analiz edecek. Sonuçlar, cuma günü www.yenidonem.com.tr adresinden, cumartesi günü ise YeniDönem Seçim Eki'nden açıklanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.