Hava Durumu

Seda Sayan eski sevgilisi Nihat Doğan'ın programına katıldı!

Nihat Doğan'ın Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Seda Sayan, Müge Anlı'ya göndermede bulunarak "O magazin programı yaparken ben kayıp arıyordum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2017 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2017 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Seda Sayan eski sevgilisi Nihat Doğan'ın programına katıldı!

Evlilik programının formatını değiştiren Seda Sayan, eski sevgilisi Nihat Doğan'ın Beyaz TV'de yer alan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanınca herkes şoke oldu. Sayan, Müge Anlı'ya "O magazin sunarken ben kayıp arıyordum." diyerek laf çarptı.

NİHAT DOĞAN'LA BUZLAR ERİMİŞ

Ahu Tuğba ile ilgili bir konuda Beyaz TV'deki "Söylemezsem Olmaz" programına bağlanan Seda Sayan, önce dün ilk programında işlediği Ahu Tuğba ve kayıp kızı ile ilgili konuştu. Bu arada en çok dikkati çeken durumsa, kavgalı olarak ayrıldığı Nihat Doğan'la artık son derece "sevecen" bir görüşme içinde olmalarıydı.

 UFUKTA AŞK GÖRÜNDÜ

Sayan'ın Nihat Doğan'la samimi şekilde konuşması ise dikkatlerden kaçmadı.  Bu görüntüler, ikili arasında yeni bir ilişki başlayabilir mi sorusunu akıllara getirdi.

2006 YILINDA AYRILMIŞLARDI

Seda Sayan ve Nihat Doğan'ın uzunca bir süre magazin gündeminde yer almıştı. Çift her fırsatta birbirlerini ne kadar sevdiklerini, reklam aşkı yaşamadıklarını medyaya haykırıyordu. Herkes tam ilişkilerini benimsemişken, sevgililerin arasına "kuaför krizi" girmişti.

GÜLLERLE DONATINCA

 

Program için Sayan'ın saçlarını hazırlayan 18 yaşındaki kuaförü, sanatçıya jest olsun diye çevresini güllerle donattı. Bunu gören ve çok kıskanan Nihat Doğan, sinirlerine hakim olamamış ve kuaförü yumruklamıştı. Bu duruma çok sinirlenen Seda Sayan, Nihat Doğan'la kavga edip ilişkisini sonlandırmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.