Hava Durumu

Şehit Aybüke öğretmenin yerine Bursa'dan Merve Sırlan atandı

Batman'ın Kozluk ilçesinde şehit olan Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın yerine Bursa'dan Merve Sırlan adlı öğretmen atandı. Sırlan, "Aybüke hocamın yapmak istediği şeyleri devam ettireceğim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şehit Aybüke öğretmenin yerine Bursa'dan Merve Sırlan atandı

Kozluk'ta geçtiğimiz eğitim ve öğretim sezonun sona erdiği gün teröristlerce şehit edilen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın yerine atanan Müzik Öğretmeni Merve Sırlan, Şenay Aybüke Yalçın Çok Programlı Anadolu Lisesinde göreve başladı. İlçeye Bursa'dan geldiğini ve bu okulu kendisinin tercih ettiğini belirten Sırlan, "Burada olmaktan çok mutluyum. Aybüke hocamın yapmak istediği şeyleri devam ettireceğim için çok heyecanlı ve gururluyum. Burası benim ilk görev yerim. Buraya gelmekle hiç olumsuz tepki almadım, herkes benimle gururlandı. Türkiye sınırları içerisindeki her yer bizim memleketimiz ve tüm çocuklar bizim çocuklarımız. Onlarla birlikte olmak beni çok mutlu edecek" dedi.

"ÖĞRETMENLİK ENDİŞEYLE YAPILMAZ"

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu anlatan Sırlan, "Öğretmenlik korkuyla ya da endişeyle yapılacak bir meslek değildir. Bence kimse bundan korkmamalıdır. Bu zorunlu bir görev değil gönüllü bir meslektir. Kesinlikle saf duygularla yapılması gereken bir meslek olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

İŞTE AYBÜKE ÖĞRETMENİN SON SÖYLEDİĞİ TÜRKÜ:

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.