Hava Durumu

Şehit babaya son bakış

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Çarşamba günü CN-235 CASA tipi uçağın düşmesi sonucu şehit olan 3 Mehmetçik, memleketlerinde son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu törenlerde şehit yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şehit babaya son bakış

Acı olayda şehit düşen uçağın pilotu Binbaşı Ümit Karamustafa için memleketi Ordu'da binlerce kişinin katılımıyla tören düzenlendi. Törende şehidin kızları Öykü(11) ve Masal'ın(8) gözyaşları herkesi ağlatırken, acılı eş Meryem Karamustafa, "Eşim şehit olduğu için mutludur, herkes hakkını helal etsin" diyerek ağıtlar yaktı. Ayrıca şehit Arlı'nın annesi de cenaze töreninde fenalaşırken sağlık ekipleri yanından ayrılmadı.

GENCECİK OĞLUM

Ordu, aynı kazada şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı'ıyı da uğurladı. Altınordu ilçesi Ulu Cami'de düzenlenen törende Şehidin yakınları tabutun üzerini çiçeklerle donattı. Şehit annesi İnci ile baba Mustafa Şefik Odabaşı oğullarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Oğlunun tabutunu öpen baba Mustafa Şefik Odabaşı, cenaze aracına konulana kadar tabutun peşinden gitti. Bu sırada, anne Odabaşı, "Gencecik oğlum, tomurcuk oğlum, bizi bırakıp da gittin" diyerek ağladı.

ANA YÜREĞİ DAYANAMADI

 Türkiye'yi yasa boğan kazada şehit olan Astsubay Ömer Kadir Arlı ise memleketi Eskişehir'de toprağa verildi. Şehidin 8 yaşındaki kızı Duru Arlı'nın, ailesinin yanında babasının fotoğrafına bakarak ağlaması yürekleri dağladı. Şehit babasının cenazesini top arabasına bindirilirken izleyen küçük kız, tabuta sarılarak son yolculuğuna uğurladı. Ayrıca Şehit Arlı'nın annesi de cenaze töreninde fenalaşırken sağlık ekipleri yanından ayrılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.