Hava Durumu

Şehit itfaiyeci Taner Çebi'ye veda... Gözyaşları sel oldu!

İstanbul'da bir otelin saunasında çıkan yangına müdahale sırasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede iki gün sonra şehit olan 42 yaşındaki itfaiyeci Onbaşı Taner Çebi, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.  

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2018 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şehit itfaiyeci Taner Çebi'ye veda... Gözyaşları sel oldu!

İstanbul Fatih'te bir otelin saunasında çıkan yangına müdahale sırasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede iki gün sonra 42 yaşında yaşamını yitiren şehit itfaiyeci Onbaşı Taner Çebi için İtfaiye Daire Başkanlığı önünde tören düzenlendi. Yurt içi ve dışında birçok yangın ve afette onlarca insanın hayatını kurtaran Çebi'nin Türk bayrağına sarılı naaşı, Şirinevler'deki evinden görev yaptığı itfaiye aracıyla alınarak Fatih'teki İtfaiye Daire Başkanlığı önüne getirildi.

Törene katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Çebi'nin ailesine taziyelerini sundu. Kur'an-ı Kerim'in okunmasıyla başlayan törende, şehit Çebi'nin öz geçmişi okundu. İtfaiyeci Çebi için son kez yangın duası edildi, helallik alındı.

Şehit itfaiyeci Çebi'nin Babası Mehmet, annesi Tuncay, eşi Ayla ve akrabaları törende gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit Çebi'nin 1,5 yaşındaki oğlu Metehan'ın tören boyunca parmaklarıyla babasının itfaiye binasına asılı fotoğrafını göstermesi katılımcıları gözyaşlarına boğdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.