Hava Durumu

Sen Anlat Karadeniz 21. bölümde Tahir'den şok karar!

Sen Anlat Karadeniz bu hafta sezon bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Sen Anlat Karadeniz 21. Bölümde Tahir ve Nefes Rusya'ya kaçıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2018 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sen Anlat Karadeniz 21. bölümde Tahir'den şok karar!

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geri dönüşü olmayan yola girilmiştir bir kere. Tahir, canını hiçe sayıp itirafı Mithat'a vermiştir. Vedat'ın da Nefes'i ihbar etmesi an meselesidir artık. Tahir'in, Nefes ve çocuklarla olabilmesinin tek yolu kalmıştır. Karadeniz'den gitmek... Tahir'in deli hamlesi, Kaleli Konağı'na kor gibi düşmüştür. Tahir'in, kendisine haber vermeden, hayatını sonsuza kadar değiştirecek kararlar almasına sinirlenen Nefes bir yanda, ailesi dağılmasın diye her fedakarlığı yapan Mustafa diğer yanda Tahir'e karşı çıkarlar. Onu destekleyen tek kişi, Nazar konusunda hala canı acıyan Murat'tan başkası değildir. Velayet zaferinin keyfini süren Vedat, Kalelilere ikinci darbeyi indirmek için Nazar'la evlilik hazırlığındadır. Bilmediği şeyse mutluluk dakikalarının sayılı olduğudur, herkes için son başlamıştır artık. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Vedat'ın öfkesi kimleri yakacaktır? Tahir ve Nefes, Karadeniz'den sonsuza kadar kopacaklar mıdır?

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz sezon finalinde heyecan dorukta. Sen Anlat Karadeniz 21. yeni bölümüyle Çarşamba akşamı 20.00'de ATV'de...

SEN ANLAT KARADENİZ 21. BÖLÜM FRAGMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.