Hava Durumu

Sen Anlat Karadeniz'in sırrı! Diriliş Ertuğrul'u geçmeyi nasıl başarıyor?

Sen Anlat Karadeniz dizisi şoke eden ilk bölümüyle akıllarda kaldı, herkes bu başarının sırrını merak etti. Sosyal medyada bol bol 'Kadına şiddeti meşrulaştırıyorsunuz' tepkileri çeken dizinin yakaladığı ivmenin devamının gelip gelmeyeceği merakla beklendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2018 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2018 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sen Anlat Karadeniz'in sırrı! Diriliş Ertuğrul'u geçmeyi nasıl başarıyor?

Evet, devamı geldi. Sen Anlat Karadeniz 6. bölümüyle de TOTAL'de zirveye oturmayı başardı.  Peki nasıl? Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul'u geçmeyi nasıl başarıyor?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin diğer Türk dizilerinden en büyük farkı konusunda çok net bir cümle kurmak güç.

Sen Anlat Karadeniz, tıpkı birçok Türk dizisinin uyguladığı formülü uyguluyor; aile odaklı sorunlara eğiliyor, anne-baba-çocuk ekseninde ilerliyor, oyuncularının başarısına sırtını yaslıyor, diyaloglarda samimiyeti önemsiyor.

Diriliş Ertuğrul artık oturmuş bir dizi, Sen Anlat Karadeniz ise daha henüz yolun çok başında. Ancak yakaladığı ivme elbette kayda değer. Sen Anlat Karadeniz asla büyük yenilikler getirmese de asıl gücünü, hedef kitlesine en doğru şekilde kendini aktarabilmesinden alıyor. Yani, oyunculuklar, diyaloglar, eğilen asıl konu izleyiciyi tatmin etmeyi başarıyor.

Her ne kadar başroldeki "Tahir" karakterinin şivesi zaman zaman ciddi anlamda eleştiri toplasa da ya da 'kadına şiddeti meşrulaştırıyor mu?' denilse de bir şekilde toparlamayı başarıyor.

Dizinin bir diğer gücü de elbette müziklerinin ve görüntülerinin nokta atışlığı.

Son dönemde çekilen diziler arasında en şahane kareleri ve en şahane müzikleri 'Sen Anlat Karadeniz'de izlemek gayet mümkün.

-Milliyet-

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.