Hava Durumu

'Sen asla Türkiye'yi temsil edemezsin' demişti! Bağış'tan yanıt geldi

Egemen Bağış, Çekya Büyükelçisi olarak atanmasına yönelik Kılıçdaroğlu'nun, "Sen asla ve asla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni temsil edemezsin. Senin temsil ettiğin makam 'Saray'dır" eleştirilerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin kendisini ilgilendirmediğini belirten Bağış, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile oraya gidip görevimi yapacağım" dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2019 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2019 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Sen asla Türkiye'yi temsil edemezsin' demişti! Bağış'tan yanıt geldi

Egemen Bağış, İstanbul Aydın Üniversitesi'nin Batı Platformu toplantısına katıldı.

Atamadan ötürü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür eden Bağış, "Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı; bu ülkede yıllarca siyasette, akademik çevrelerde ve özel sektörde hizmet vermiş vatansever olarak her zaman olduğu gibi milletimin hizmetkarı, devletimin oradaki bayraktarı olmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

'TURİZM POTANSYELİMİZİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

Bağış, "2013'te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 5 milyar dolar ikili ticaret hedefi vardı, şu anda 3.6 milyar dolara ulaşıldı. 5 milyar dolarlık hedefi bir an önce yakalamak için Türkiye'de ekonomi alanında faaliyet gösteren kurumlarla iş birliği yaparak rakamı yükseltmeye çalışacağız" ifadesini kullandı. 

Türk öğrencilerin Erasmus programı kapsamında ilk tercih ettikleri ülkenin Çekya olduğunu söyleyen Bağış, "Bu bizim için çok çok anlamlı. Onların da en çok seyahat ettiği ülkelerden bir tanesi Türkiye. Yani turizm potansiyelimizi artırmak için de çok ciddi çalışmalar ortaya koyacağız. Bugüne kadar yapılan bütün çalışmaların üzerine yenilerini ekleyerek elimizden gelen her türlü hizmeti de vermeye çalışacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.