Hava Durumu

Şener Şen'den yeni film! Çekimlere başlandı

Türk sinemasının iki usta ismi yönetmen Yavuz Turgul ile efsane oyuncu Şener Şen 7 yıl aradan sonra tekrar bir sinema filmi için buluştu

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şener Şen'den yeni film! Çekimlere başlandı

Yavuz Turgul'un hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı, yapımcılığını ise TMC'nin üstlendiği "Yol Ayrımı" filminin çekimlerine başlandı.

Filmde başrolü Turgul'un daha önce "Eşkıya", "Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni", "Muhsin Bey" ve "Av Mevsimi"nde de birlikte çalıştığı Şener Şen üstlendi.

Şener Şen'in başrollerini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Çiğdem Selışık Onat, Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Tilbe Saran, Şerif Erol, Ruhsar Öcal, Mert Fırat ve Defne Kayalar'ın da yer aldığı filmin çekimleri İstanbul'da tamamlanacak.

EN BÜYÜK ENGEL AİLESİ OLACAK

Şener Şen, filmde başrolü Çiğdem Selışık Onat, Defne Kayalar, Mert Fırat ve Ruhsar Öcal ile paylaşıyor. Film, tüm hayatını babasından devraldığı tekstil imparatorluğunu büyütmeye adayan Mazhar Kozanlı'nın geçirdiği ağır trafik kazasının ardından yaşadıklarını beyazperdeye taşıyacak.  Kazadan sonra hayatında önemli bir yol ayrımına gelecek olan Mazhar'ın önündeki en büyük engel, ailesi olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.