Hava Durumu

Serdar Akar'ın yeni filmi Çiçero ne zaman vizyona girecek?

Serdar Akar'ın yönetmenliğini üstlendiği, Erdal Beşikçioğlu ile Burcu Biricik'in başrolde yer aldığı Çiçero'nun çekimleri başladı. II. Dünya Savaşı döneminde geçen filmde Elyasa Bazna isimli ajanın hayatı anlatılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2018 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Serdar Akar'ın yeni filmi Çiçero ne zaman vizyona girecek?

Daha çok televizyon dizilerinin senaristi olarak karşımıza çıkan Ali Can Yaraş'ın senaryosunu yazacağı, Serdar Akar'ın yönetmenliğini üstleneceği ve Erdal Beşikçioğlu'nun da başrolde yer alacağı Çiçero, Elyasa Bazna isimli ajanın hayatına odaklanacak. II. Dünya Savaşı sırasında Ankara'daki İngiliz konsolosluğunda görev yapan Bazna'nın Almanlar için ajanlık yaptığı söyleniyor, hatta kimilerine göre kendisi savaşın seyrini değiştiren isimlerden.

Öte yandan geçtiğimiz ay içerisinde oyuncu kadrosu açıklanan filmin çekimlerinin de başladığı duyuruldu. Başroldeki Beşikçioğlu'na onunla aşk yaşayan karaktere hayat verecek Burcu Biricik'in eşlik edeceği projede ikilinin yanı sıra Ertan Saban, Tamer Levent, Cem Kurtoğlu, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Ulay, Altan Erkekli, Mehmet Esen, Levent Ülgen, Açelya Özcan ve Mehmet Ezel Özgün yer alacak.

Çiçero'nun 2019 yılının Ocak ayında vizyona girmesi bekleniyor. Çiçero'nun dağıtımcılığını ise Ayla ve Müslüm'ün dağıtımcılığını yapan Warner Bros.'un aksine CGV Mars yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.