Hava Durumu

Serdar Ortaç ve Chloe boşanıyor!

Bundan beş yıl önce dünya evine girdiği Chloe Loughnan'la arasının uzun bir zamandır bozuk olduğu yazılıp çizilen ancak her defasında da bu haberleri yalanlayan Serdar Ortaç, sonunda boşanma kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2019 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2019 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Serdar Ortaç ve Chloe boşanıyor!

Geride bıraktığımız gün 2.Sayfa adlı programda dile getirilen boşanma iddiasıyla ilgili belgeler de ortaya çıktı. Serdar Ortaç, 5 yıl önce evlendiği İrlandalı model Chloe Lounghnan'dan boşanmak için dün mahkemeye başvurdu. "Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı" gerekçesiyle açılan davanın ilk duruşması 27 Eylül'de görülecek. Taraflar anlaşmalı olarak boşanacak. İkili, davanın içeriğiyle ilgili de mahkemeden yayın yasağı kararı aldırdı.

CHLOE HASTANELİK OLDU

Boşanma kararı alan Serdar Ortaç'ın eşi Chloe hastanelik oldu. Geride bıraktığımız gün sürpriz bir karar alarak boşanmak için avukatı aracılığıyla mahkemeye başvuran Ortaç'ın bu durumdan haberdar olmayan eşinin rahatsızlandığı ortaya çıktı. Kendisine giden boşanma kağıtları sonrasında fenalaşan Chloe apar topar hastaneye gitti. Bir süre kontrol altında tutulan ve tansiyonunun düştüğü ortaya çıkan Chloe'nin gecenin ilerleyen saatlerinde taburcu edildiği anlaşıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.