Hava Durumu

Seren Serengil'in yaşam mücadelesi! Günde 16 ilaç içiyor

Bilinçsiz mide ameliyatı sonrası 'dumping sendromu'na yakalanıp 46 kiloya düşen Seren Serengil, bir süredir tedavi görüyordu. Aldığı iki buçuk kiloyu geri verip yeniden kötüleşen Serengil, hayatta kalmak için bol bol yiyip günde 16 ilaç içiyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2021 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2021 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Seren Serengil'in yaşam mücadelesi! Günde 16 ilaç içiyor

2016'da geçirdiği mide ameliyatının ardından hızla kilo vermeye başlayan ve 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil, Dumping Sendromu adı verilen hastalığa yakalanmıştı.

"Eğer tedavi olmazsam yazı göremem" diyerek hayranlarını korkutan Serengil, bir süredir tedavi görüyordu. Özel serum takviyeleriyle tedavi gören Seren Serengil, iki buçuk kilo almış ve durumunun iyiye gittiğini söylemişti.

HASTALIĞI NÜKSETTİ

Ancak 49 yaşındaki sunucu, birkaç gün önce "Tekrar hastalığım geriledi ve 46 kiloya düştüm. Her yemekten sonra sendrom geçiriyorum, fenalaşıyorum. Baş dönmelerim, mide bulantılarım geçmiyor" demişti. Takvim'in haberine göre; hayatta kalmak için kilo alması gereken Serengil, bunun için elinden ne geliyorsa yapmaya başladı.

Şarkıcı, önceki akşam nişanlısı Mustafa Tohma'nın hazırladığı etli dürüm ve patates kızartmasını yedi. Ünlü sunucu, dün sabah da kendisi için jambonlu ve incirli olmak üzere iki dev sandviç yedi.

Serengil, günde de tam 16 adet ilaç içtiğini açıklayarak herkesi dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kilo almak için bolca karbonhidratın yanı sıra kırmızı et de tüketmeye özen gösteren Seren Serengil, sabahları ise ceviz, bal ve tereyağı yemeyi ihmal etmiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.