Hava Durumu

Serenay Sarıkaya'dan bomba itiraf: Her şey gördüğünüz gibi

Yunanistan'ın başkenti Atina'da yaptıkları tatilde aşkları gündeme oturan Serenay Sarıkaya-Cem Yılmaz ikilisi dün yurda döndü. Sarıkaya, Cem Yılmaz ile aşk yaşadığını yaşadığını doğruladı. Ünlü oyuncu, "Her şey gördüğünüz gibi" dedi

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Serenay Sarıkaya'dan bomba itiraf: Her şey gördüğünüz gibi

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Geçtiğimiz yılın son günlerinde Defne Samyeli ile ilişkisini noktalayan Cem Yılmaz'ın, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddiası uzun süre magazin gündemini meşgul ediyordu.

İkilinin geçtiğimiz haftasonu Yunanistan'ın başkenti Atina'da çekilen fotoğrafları aşkı belgeledi.

Çift dün İstanbul'a döndü. Cem Yılmaz öğle saatlerinde iniş yaparken, Serenay Sarıkaya ise akşam 17.20 uçağı ile İstanbul'a geldi.

Kendisinin İstanbul'da işi olduğu için Cem Yılmaz'la birlikte dönemediğini söyleyen Sarıkaya, "Her şey gördüğünüz gibi. Daha müsait bir zamanda konuşalım" diyerek ilişkiyi doğrulamış oldu.

Yılmaz, Alice Müzikali oyuncularının kendi aralarında düzenlediği 50. oyun kutlama partisine katılmıştı.

SERENAY'A DALIP GİDİYORUM"

Yılmaz geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Sarıkaya ile ilgili sürpriz bir açıklama yapmıştı.

İbrahim Selim'e konuk olan Cem Yılmaz'a 'Hiç kimseyi stalk'luyor musun?' diye sorulunca, "Mesela Serenay Sarıkaya ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona o stalk mu oluyor" diye cevap vermişti.

(Stalk, gizlice takip etmek manasında kullanılıyor.)

Sarıkaya, Cem Yılmaz'ın sözlerine karşılık vermişti. Oyuncu, "Programı izledim çok keyiflliydi. Onun haricinde bir şey söylemek istemiyorum. Ben sevdiğim insanları takip ediyorum zaten. Stalk huyum yoktur" demişti.

Samyeli, yaptığı açıklamada "Şimdilik hiçbir şey söylemeyeceğim. Gerekli görürsem sonra bu konuyla ilgili konuşuruz" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.