Hava Durumu

Şerif Rabia Kutlucan Okulu Müdürü'nden, Kutlucan'a teşekkür ziyareti

Kutlucan Holding tarafından yapımı tamamlanarak 2019-2020 eğitim öğretim sezonuna yetiştirilen ve geçen ekim ayında açılışı yapılan Rabia Şerif Kutlucan Ortaokulu'nun müdürü İsmet Erhan Yalmancı, Okul Aile Birliği Başkanı Burcu Adıgüzel ve Okul Aile Birliği Üyesi Elif Üçay ile birlikte Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan'ı ziyaret etti. Yalmancı, velilerin, personelin, öğrencilerin ve esnafın da selamını iletti.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2019 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2019 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Şerif Rabia Kutlucan Okulu Müdürü'nden, Kutlucan'a teşekkür ziyareti

Yıldırım'ın Ortabağlar Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu depreme dayanıksız olması nedeniyle tahliye edilmiş ve yeni bina yapılması için yıkılmıştı. Temeli 2017 yılının kasım ayında atılan ancak yüklenici kaynaklı sorunlar yüzünden inşaatı geciken okulda, Kutlucan Holding desteği ile çalışmalara hız verilmiş ve kısa zamanda tamamlanarak 2019-2020 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştı. 7700 metrekarelik alanı, zemin artı 3 kat olarak inşa edilen okulda, 4'ü anaokulu olmak üzere 36 derslik, laboratuvar, ofis ve teknik mahallerle, bodrum katta beden eğitimi salonu ve çatı katında konferans salonu bulunuyor.

'HERKESİN SELAMINI GETİRDİK'

Şerif Rabia Kutlucan Ortaokulu Müdürü İsmet Erhan Yalmancı, dün Okul Aile Birliği Başkanı Burcu Adıgüzel ve Okul Aile Birliği Üyesi Elif Üçay ile birlikte Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan'ı ziyaret etti. Kutlucan Holding sayesinde yeni ve modern bir okula sahip olduklarını belirten Okul Müdürü Yalmancı, Nurettin Kutlucan'a bizzat teşekkür etti. Bin 300 öğrenci ve 81 personelle hizmet veren okulun bölgede büyük bir hareketliliğe vesile olduğunu belirten Okul Müdürü Yalmancı, "Allah okulumuzun yapımına vesile olanlardan ve bilhassa sayın Nurettin Kutlucan'dan razı olsun. Velilerin, çevredeki esnafın ve öğrencilerin selamını bizzat getirmek istedik" dedi.

'DESTEĞİMİZ SÜRECEK'

Ziyarette konuşan Nurettin Kutlucan ise, daha önce Mevlana Mahallesi'nde okul yaptıklarını hatırlatarak, "Devletimiz, milletimiz ve geleceğimiz olan çocuklarımız için her türlü desteğe hazırız. Çocuklarımız için Ortabağlar'da yaptığımız okulda hiçbir masraftan kaçınmadık. Modern bir okulu bu mahallemize kazandırdık. İnşallah bundan sonra da durumumuz imkan verdiği sürece eğitime desteğimiz sürecek" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.