Hava Durumu

Sertaç Ortaç Uludağ'da sahne aldı! Reis'i görseydim...

Uludağ'da Selfy Whitefest Gençlik Festivali kapsamında sahne alan Serdar Ortaç, gittiği restoranda bir gün sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bulunduğunu öğrendiğini belirtip, "Bir gün sonra oraya gitsem, aynı anda orada olacaktık. Eğer görüşebilseydik ona 'Ebru Abla beni affetsin bir şey yap' derdim" diyerek espri yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sertaç Ortaç Uludağ'da sahne aldı! Reis'i görseydim...

Uludağ'da Selfy Whitefest Gençlik Festivali kapsamında sahne alan Serdar Ortaç, hayranlarını coşturdu. "Gıybet" şarkısı ile sahneye çıkan Ortaç'a 2 kadın dansçı da eşlik etti. Ortaç, dansçılarıyla yaptığı dans şovlarıyla beğeni toplarken hayranları tarafından büyük ilgi gördü. İki saati aşkın sahneden kalan Ortaç, Ebru Gündeş ile aralarında olan küslük ile ilgili de açıklama yaptı.

Ortaç, "Yemek yemek için restorana gitmiştim. Aynı restorana ertesi gün reis gelmiş. Bir gün sonra oraya gitsem, aynı anda orada olacaktık. Eğer görüşebilseydik ona hemen 'Ebru Abla beni affetsin bir şey yap' derdim. Bu işin şakası tabi... Reisi görmek yeterli. Kendimi affettirmek için sahnesine gidebilirim. Gözünün içine bakarım, kızmaz zaten, sever o beni... Ebruyla dostluğum bitmez" dedi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.